De ultieme bedieningshandleiding

Hoe bedien jij jouw raamdecoratie? Heb jij een keuze kunnen maken uit al die mogelijkheden voor raamdecoratie? Dan weet je misschien ook dat er een eindeloze mogelijkheid is uit diverse bedieningsmogelijkheden. Vooral Luxaflex® heeft een groot aantal opties om te kiezen uit verschillende opties voor jouw raamdecoratie. Ik ga ze even voor je op een rijtje zetten, hierdoor heb jij een beter idee waar je voor moet kiezen!

Old fashioned; lekker met de hand

Natuurlijk is de ouderwetse bediening het bekendst, waarbij je bij jaloezieën, duettes, rolgordijnen etc. kiest voor een touwtje of koord die je kan gebruiken voor bediening. Niets mis mee, maar soms ben je wel klaar met 4 verschillende koordjes wanneer je jouw jaloezieën wil bijstellen.

Ontdek onze jaloezieën

Een stapje moderner; LiteRise®

LiteRise® bediening kun je kiezen voor jouw Luxaflex® Duette® Shades, Silhouettes Shades®, Plissé gordijnen of horizontale jaloezieën. Met LiteRise® schaf je een koordloze bediening aan; je schuift namelijk simpel met een lipje aan de onderkant van je raamdecoratie deze omhoog om omlaag. Laat je het lipje los? Dan blijft jouw raamdecoratie daar staan.

Een slim koord, wie wil dat nou niet?

Met de SmartCord® bediening van Luxaflex heb je een slim koordje die intrekt en een vaste lengte behoudt. Wat? Ja, ik leg het je even uit, met SmartCord® hoef je dus alleen aan het koordje te trekken. Daardoor zakt jouw raamdecoratie omlaag. Wil je je raamdecoratie omhoog? Dan trekt je gewoon weer aan het koord. Zo heb je geen last van lange koorden. Het staat netter, maar daarnaast is het ook nog eens veilig wanneer je kleine kindjes hebt. Zij raken dus niet meer verstrikt in laag hangende koorden. SmartCord® is geschikt voor Luxaflex® Plissé Shades, Luxaflex® Silhouettes®, Duettes® Shades en vouwgordijnen van Luxaflex.

Inspiratie boost online of in real life

Hypermodern; Luxaflex® PowerView® Automation

Wil je echt alles halen uit jouw raamdecoratie en houd je van technische snufjes? Dan is Luxaflex® PowerView® Automation de bediening voor jou! Elektrisch bedienbare raamdecoratie wordt steeds populairder. Met de PowerView® Automation app bedien jij je raamdeco op afstand. Daarnaast kun je ook kiezen voor de bijpassende Pebble. Dit is de afstandsbediening. Beide zijn goede opties om lekker vanaf de bank jouw raamdecoratie te bedienen. Wil jij nou één van bovenstaande bedieningssystemen aanschaffen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Kom dan eens langs bij één van onze winkels. Onze adviseurs helpen je graag met het vinden van de perfecte bediendingsmogelijkheid!

Bezoek onze winkel
Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief