Wavegordijnen

Ben je op zoek naar mooie wavegordijnen? Dan ben je bij Aanhuis.nl aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment aan prachtige gordijnstoffen voor wavegordijnen. Van effen kleuren tot dessins en van weelderige bloemen tot gordijnstoffen voor de kinderkamer; bij ons kan je altijd slagen voor wavegordijnen die precies passen bij jouw woonstijl! Laat je adviseren voor wavegordijnen op maat, wij komen jouw nieuwe wavegordijnen ook graag inmeten en ophangen!

Wat zijn wavegordijnen?

Wave is de naam van de plooi. Dit soort gordijn is het meest bekende, want wavegordijnen zie je tegenwoordig steeds vaker. Je kan wavegordijnen kant en klaar kopen, dan hebben ze vaak ronde metalen ophangringen die verwerkt zijn in de bovenkant van de stof. Je hoeft dan alleen nog de roede te monteren, het wave gordijn vervolgens op de roede te schuiven en klaar.

Snel en makkelijk ophangen

Dat je wavegordijnen snel en makkelijk kan ophangen, maakt ze extra populair. Natuurlijk kan je wavegordijnen ook ophangen aan rails. Waarom kies je voor rails in plaats van roedes? Gordijnrails zijn veel sierlijker en vallen minder op. Op deze manier staat de wave plooi van je gordijnen centraal. Als je voor rails kiest, heb je bovendien ook de mogelijkheid om voor elektrische rails te gaan!

Elektrische wavegordijnen

Tegenwoordig kunnen wij steeds meer apparaten via een app op onze smartphone of tablet bedienen. Dit geldt ook voor elektrische gordijnen. In het ophangsysteem voor elektrisch bedienbare wave gordijnen zijn een kleine motor en software verwerkt.

Je doet de gordijnen open of dicht en daarvoor hoef je niet eens van de bank af of uit je bed te komen. Extra comfort in huis en een veilig gevoel, want je kan bijvoorbeeld instellen dat jouw gordijnen op bepaalde dagen rond een door jou gekozen tijdstip in de avond automatisch dicht gaan.

Wavegordijnen laten opmeten en monteren

Als je wavegordijnen op maat wilt kopen en graag het meet- en kluswerk aan vakmensen wilt overlaten, dan ben je bij Aanhuis.nl aan het juiste adres. Wanneer je zeker wilt weten dat jouw wavegordijnen de juiste lengte hebben, dan kan je er ook voor kiezen om de wave gordijnen door ons te laten opmeten.

Service voor een mooi resultaat

Je hoeft je in dat geval niet zelf af te vragen hoe breed de gordijnstof moet zijn en of het straks wel goed komt met ophangen. Wij regelen het graag en professioneel voor je. En uiteraard weet je ook dan al van tevoren wat jouw nieuwe wave gordijnen kosten. Meer weten over de mogelijkheden? Plan een afspraak of kom naar de winkel bij jou in de buurt en laat je inspireren en adviseren rond prachtige gordijnstoffen voor je wavegordijnen. Tot snel!

Laat je inspireren!
Alle blog artikelen

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Dat doen wij voor je! Kies jij je wavegordijn bij Aanhuis.nl dan komen onze eigen vakmensen jouw nieuwe gordijnen bij je thuis inmeten en monteren. Handig toch?

Een wavegordijn is een normaal gordijn voorzien van een waveplooi. Een waveplooi zorgt dat het gordijn gelijkmatig en soepel valt. Het golvende effect komt doordat in het naaiatelier het gordijn zo wordt geconfectioneerd waardoor de waveplooi goed zichtbaar blijft, of het gordijn nu open of gesloten is.

Bij Aanhuis.nl denken we met je mee van begin tot eind. Kies jij je gordijn met een waveplooi, dan laten wij je alle mogelijke gordijnrails zien. Ook het verschil in bedienen; handmatig of elektrisch; wij weten er alles van!

Bekijk alle veelgestelde vragen

Kosten van wavegordijnen

Graag laten wij je vooraf weten wat jouw nieuwe wavegordijnen kosten. Kies bij ons in de showroom jouw gordijnstof en het ophangsysteem, verder hebben wij alleen nog de afmetingen en het aantal nodig. Graag maken wij voor jou een overzichtelijke offerte, zodat je precies in beeld hebt wat jouw nieuwe wave gordijnen kosten.

Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek denken wij 3 stappen vooruit. Want wij willen graag dat je jaren geniet van jouw nieuwe gordijnen. Denk bijvoorbeeld aan vragen als: heb je verduisterende wave gordijnen nodig? Of wil je graag je kamer isoleren met een gordijnstof die gevoerd is en daardoor een isolerend effect heeft? Dankzij onze ervaring koop je bij ons wavegordijnen die prachtig passen bij jouw woonstijl én die praktisch zijn!