Vloerkleden

Een vloerkleed, ook wel karpet genoemd, geeft extra sfeer en zorgt voor een warme uitstraling in je kamer. Heb je een harde vloer? Dan combineert dat goed met een vloerkleed. Want een karpet voelt aangenaam warm aan je voeten. Daarbij dempt het geluid. Of je je woning modern hebt ingericht of een klassieke uitstraling hebt gegeven, met een vloerkleed geef je iedere woonstijl de finishing touch. Karpetten zijn er en in standaard maten en vormen én wij leveren kleden op elke gewenste maat. Van nagenoeg elk tapijt kan een vloerkleed gemaakt worden. Meer weten? Dat kan!

Tapijt en vloerkleden

Een vloerkleed brengt een mooie eenheid in je ruimte, zeker wanneer je het juiste formaat vloerkleed kiest. Door je zithoek te voorzien van een kleed, creëer je een samenhangend geheel. Voor een extra speels effect kun je zelfs meerdere kleden in verschillende maten of vormen bij elkaar plaatsen.

Tapijt is vaak kamerbreed, van muur tot muur. Vind je dat wat te veel van het goede, kies dan voor een karpet. Net als tapijt heb je karpetten ook in allerlei materialen, structuren, kleuren en vormen.

Zoek je een rond vloerkleed? Of een vloerkleed voor de kinderkamer? Bij Aanhuis.nl maken we karpetten van verschillende merken zoals Desso, Bonaparte en Parade. Ben je benieuwd naar de kosten? Vraag een offerte aan.


Karpetten kopen?

Dat is een goed idee! Een karpet koop je bij Aanhuis.nl.

Behalve dat wij hele mooie, kwalitatieve karpetten verkopen, dempt de zachte vloerbedekking ook nog eens het geluid en heb je minder kans op uitglijden. Zo maak jij jouw harde vloer veilig. Door de stof werkt het warmte isolerend en is het in vele gevallen geschikt voor mensen met allergieën. Zo creëer je met een karpet ook nog eens een gezond binnenklimaat.

Weet je al wat je wilt? En weet je dat je van nagenoeg elk tapijt een karpet kan maken? Wij maken karpetten volledig op maat voor je.

Service & inspiratie over vloerbedekking

Wil je een vloerkleed in groen? Rechthoekig en hoogpolig? Bij Aanhuis.nl vind je het!

Wij bieden ook de service die je mag verwachten van een goede woninginrichter. Zo geven we je advies in onze winkel, welk vloerkleed het beste bij je past. Onze interieurstylist geeft je volop inspiratie als het gaat om dessin en kleur.

Wij maken jouw karpet desgewenst op maat en bezorgen het bij je thuis. Wil je meer weten over onze service? Maak eenvoudig een afspraak.

Laat je inspireren!
Lees onze blogs

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Begin met het plaatsen van het kleed voor de bank. Zorg ervoor dat het groot genoeg is om zowel de voorkant als de achterkant van de bank te bedekken. Schuif vervolgens de bank voorzichtig over het kleed, waarbij je ervoor zorgt dat het kleed gelijkmatig onder de poten van de bank ligt.

Controleer of het kleed mooi uitsteekt aan de voorkant en zorg ervoor dat het niet opkrult. Pas indien nodig de positie van het kleed aan voor de gewenste uitstraling.

De oppervlakte van de ruimte speelt een rol. Laat daarom de stylist in de winkel goed met je meedenken. Verder is de kleur en de structuur belangrijk. Het geeft een bepaald karakter weer. Hoogpolig of grof geweven is meer voor een nonchalante uitstraling, laagpolige kleden zijn vaak wat netter en strakker.

Laat je vooral inspireren in onze winkel en bekijk samen met de stylist wat bij jou en je woning past.

Eigenlijk zijn er geen verschillen. Karpet komt van het Engelse woord 'carpet', vandaar dat wij ook vaak karpet zeggen. Veel gemakkelijker is om het een vloerkleed te noemen, dat dekt de lading goed.

Bekijk alle veelgestelde vragen