Veel gestelde vraag; welke raamdecoratie kies ik voor mijn badkamer?

Voor raamdecoratie in de badkamer moet er rekening worden gehouden met privacy, lichtinval en vochtbestendigheid. Het is belangrijk om te weten dat stoffen raamdecoratie (mits voorzien van speciale coating) niet geschikt is voor de badkamer. Advies is om voor stevige en waterafstotende raamdecoratie te gaan zoals lamellen, jaloezieën of shutters. Lees hier ons advies over raamdecoratie in de badkamer.

Welk type raamdecoratie past het beste in de badkamer?

Lamellen zijn een stijlvol alternatief voor gordijnen. Met lamellen in de badkamer kan je de lichtregulering simpel aanpassen. Ook voor wat meer privacy in je badkamer schuif je de lamellen zo dicht. De meeste lamellen zijn te bedienen met een ketting, waarmee je de lamellen naar de zijkant ‘rolt’.

Ook is elektrische bediening mogelijk met lamellen, met de gemotoriseerde Powerview® kan je makkelijk vanuit iedere plek je gewenste stand van je lamellen bepalen.Jaloezieën voor in de badkamer

Met jaloezieën kies je voor een warme uitstraling in jouw badkamer. De houten jaloezieën zijn van speciaal hout gemaakt en bestand tegen verschillende temperaturen. Zodoende trekken de jaloezieën niet krom. Zo is er voor iedere badkamer wat wils. Let er wel op dat je niet alle bestand is tegen vocht, ga voor een advies op maat naar één van onze winkels bij jou in de buurt.

Bezoek onze winkel

Shutters voor in de badkamer

Shutters zijn gemaakt van hout en hebben een robuuste uitstraling. De houten latjes zijn verbonden met een brede ladderband dat een stoere look aan je badkamer geeft. Let er wel op dat de shutters zijn voorzien van een waterafstotende coating speciaal voor badkamergebruik.

Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw ultieme badkamersfeer vorm te geven, kom in één van onze winkels of neem een kijkje op onze raamdecoratie pagina.

Ontdek onze raamdecoratieDe geschikte raamdecoratie voor in de badkamer vind je bij Aanhuis.nl!

Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief