Screens

Screens hangen dicht tegen het raam en zijn geschikt voor verschillende situaties. Ze beschermen je interieur tegen zonlicht, warmte en uv-straling, en verminderen hinderlijke schitteringen. Ideaal als je overdag televisie wilt kijken. Ze blokkeren het zonlicht, maar je behoudt nog steeds een goed uitzicht naar buiten. Bovendien hebben de screens een prachtige vormgeving en zijn ze verkrijgbaar in verschillende dessins.

Wat zijn screens?

Screens zijn vlak hangende strakgetrokken doeken die perfect zijn om het zonlicht buiten te houden. Screens zijn modern en hebben een strakke uitstraling en zijn perfect wanneer je een wat kleinere tuin hebt. Dit omdat screens weinig tot geen ruimte innemen.

Screens blokkeren van buitenaf deuren en ramen en geven ook een veilig gevoel. En screens hebben meer voordelen. Lees ze hieronder of bekijk ze in onze winkel!

Voordelen van screens

Het hebben van screens als buitenzonwering heeft een aantal voordelen:

  • screens houden zonlicht en de warmte van de zon tegen
  • screens laten licht door in huis, maar blokkeren niet het zicht naar buiten
  • screens zijn te koppelen aan een Smart Home systeem
  • screens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • screens zijn passend te maken voor vrijwel elk raam
  • als laatste zijn screens modern en zijn ze haast niet zichtbaar

Het bedienen van jouw screens

Screens bedienen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, je hebt namelijk keuze uit verschillende soorten bediening. Helemaal afgesteld op jouw woonwensen en comfort. Ga je voor een handbediening of een bediening met motor?

Screens met handbediening

Eenvoudig je screens te bedienen met de hand, het kan nog gewoon! De handbediening is niet moeilijk. Door middel van een band laat je je screens zakken of haal je ze op. Wil je nog meer gemak ervaren van je screens? Ga dan voor elektrische bediening.

Screens met elektrische bediening

Jaaa, het is mogelijk om je screens te bedienen met een afstandsbediening, maar ook met een tijdschakelaar of ingebouwde schakelaar. Hiermee wordt het nóg makkelijk om jouw screens te bedienen. Denk er ook eens aan om ze te integreren in jouw Smart Home. Dan bedien je ze met jouw mobieltje, wil je hier nou meer over weten? Kom dan eens gezellig langs of maak een afspraak.

Laat je inspireren!
Alle blog artikelen

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

De beste buitenzonwering voor jou, is iets persoonlijks. Wat vind je mooi, wat werkt voor jou, wat past bij je huis? Bij Aanhuis.nl bieden we je kwalitatief goede merken, dus onze buitenzonwering is altijd goed. Kom langs en bespreek je wensen. Wij adviseren en inspireren niet alleen, we monteren het ook voor je!

Beiden weren de zon perfect en lopen strak langs je raam waarbij een rolluik het raam compleet afsluit. Wil je nog naar buiten kunnen kijken, kies dan een screen. Ga je dus direct voor veiligheid, kies dan een rolluik. Wil je ze eerst eens bekijken? Kom dan naar de winkel!

Die vraag beantwoorden we graag voor je. Hiervoor hebben we wat meer informatie nodig. Welk soort buitenzonwering kies je en wat heb je precies nodig? Hebben we alles samen verzameld dan maken wij een prijsopgave voor je, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan!

Bekijk alle veelgestelde vragen

Screens als zonwering

Houd je huis koel met screens als zonwering. Hiermee houd je naast licht ook warmte buiten. Het fijne aan screens is, dat je dus nog wel naar buiten kan blijven kijken. Dat kan bijvoorbeeld niet met rolluiken.

Naast lichtinval zijn screens ook nog eens een goede verduurzamer van je huis, het helpt namelijk mee met het reguleren van je temperatuur in huis.

In de winkel geven we je graag advies over het kiezen van de perfecte screens voor jou.