Knikarmschermen

Wil jij de zon weren als je binnen zit, maar óók als je buiten zit? Dan zijn de knikarmschermen zeer geschikt. Niet alleen houden ze de warmte, licht en uv-straling buitenshuis, ook op je terras creëer je een fijne schaduwplek.

Knikarmschermen op maat

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen en natuurlijk in verschillende breedtes en lengtes. Zo kies jij knikarmschermen die perfect passen bij de stijl van je huis.

Kies bijvoorbeeld voor modern zwart of voor licht en luchtig met een prachtige beige tint. Bij Aanhuis.nl hebben we verschillende mogelijkheden die we graag met je bespreken, creëer samen met ons een buiten om bij weg te dromen.

Voordelen knikarmschermen

Knikarmschermen helpen je in de zomer met het verkoelen van je huis. Draai ze gemakkelijk uit met de stok en je houdt de warmte buiten, dit geeft natuurlijk een isolerend effect, zo hoeft de airco in de zomer ook weer minder vaak aan.

Daarnaast creëer je een heerlijke schaduwplek voor buiten. Zo haal jij het meeste uit je tuin, want iedereen wil van de zomer genieten. Ook nemen zonneschermen, wanneer ze zijn ingeklapt weinig ruimte in en zijn ze compleet naar eigen smaak te maken. De keuze is enorm, kies uit verschillende soorten kleuren, stoffen en dessins.

Elektrische Knikarmschermen

Knikarmschermen bedien je met een stok waarmee je het scherm mee in- en uit kan draaien. Maar tegenwoordig is zo'n stok helemaal niet meer nodig, wat dacht je van gemakkelijke elektrische bediening met je app of met een afstandsbediening? Deze zorgt ervoor dat jij het scherm met één druk op de knop kan openen, heerlijk!

Zonneschermen of knikarmschermen bieden de perfecte schaduwplek in de zomer, en met een elektrisch zonnescherm krijg je optimaal comfort. Dat betekent nooit meer in de regen je zonnescherm proberen in te klappen maar ook wanneer je lekker op je terras zit en je last krijgt van de zon? Gewoon de afstandsbediening op de tuintafel laten liggen en je bent good to go.

Laat je inspireren!
Lees onze blogs

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

De beste buitenzonwering voor jou, is iets persoonlijks. Wat vind je mooi, wat werkt voor jou, wat past bij je huis? Bij Aanhuis.nl bieden we je kwalitatief goede merken, dus onze buitenzonwering is altijd goed. Kom langs en bespreek je wensen. Wij adviseren en inspireren niet alleen, we monteren het ook voor je!

Beiden weren de zon perfect en lopen strak langs je raam waarbij een rolluik het raam compleet afsluit. Wil je nog naar buiten kunnen kijken, kies dan een screen. Ga je dus direct voor veiligheid, kies dan een rolluik. Wil je ze eerst eens bekijken? Kom dan naar de winkel!

Die vraag beantwoorden we graag voor je. Hiervoor hebben we wat meer informatie nodig. Welk soort buitenzonwering kies je en wat heb je precies nodig? Hebben we alles samen verzameld dan maken wij een prijsopgave voor je, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan!

Bekijk alle veelgestelde vragen

Zonneschermen voor jouw woning

Bij Aanhuis.nl vind je een uitgebreide collectie zonneschermen, ook wel knikarmschermen genoemd. Wij helpen je graag om zomers optimaal van jouw tuin te kunnen genieten. Knikarmschermen zijn er in verschillende soorten en maten en zijn ook nog eens verkrijgbaar in allerlei kleuren, dessins en stoffen.

Daarnaast kan je met knikarmschermen eindeloos variëren, bij Aanhuis.nl maken we hem graag voor jou helemaal op maat. Kies voor een heerlijke koel huis en een fantastische schaduwplek, waar jij met vrienden of familie kan genieten van de zomer.

Naast onze knikarmschermen hebben wij ook moderne screens en veilige rolluiken, ontdek ze in de winkel!