het aanhuis plaatjesboek editie

Soms dan dwalen letters voor je ogen zonder dat je ze leest. Dat wil ik voor zijn, dus vandaar weinig woorden en veel plaatjes. Net als de boekjes van vroeger. Wat ik je beloof is minder blabla, maar wel bakken vol inspiratie. Maar om nou niet zomaar wat afbeeldingen in vizier te mikken, richt ik mij nu op de raamdecoratie. Je weet wel, die handige dingen om de zon, of die pottenkijkers, te weren in je huis. Goed, ik maak hier alweer veel te veel woorden aan vuil: let’s watch some pictures.

Superhandige plissés en duettes

Voor als je niet weet of je je raamdecoratie dicht of open wilt. Met deze kan het beide. En zelfs in allerlei kleuren. Wonderdingen die plissés of duettes.

Stijlvolle horizontale jaloezieën

Spelen met licht kan je het beste met horizontale jaloezieën. Kantelen met de lamellen en hoppa, wel licht of geen licht. Wel spieken of totale privacy.

Rollen en vouwen maar

Ben je een echte roller of vouwer? Dan snap je wel dat rol- of vouwgordijnen jouw ding zijn. Vaak zie je deze opties in de verduisterende versies. Handig voor op je slaapkamer.

Inspiratie nodig?

Genoeg inspiratie opgedaan en wil je iets doen met die inspiratie? Kom in real life kijken naar de raamdecoratie in onze winkel. Dan helpen we je gelijk met de styling in combinatie met je raamdecoratie, mocht dat nodig zijn natuurlijk ;-) Tot snel!

Bezoek onze winkel
Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief