Marmoleum

Zoek je een strakke vloer, nagenoeg naadloos? Kies Marmoleum. Marmoleum is de merknaam van Forbo linoleum. Een veelzijdige vloer, verkrijgbaar in vele kleuren en dessins. Wat marmoleum nou echt bijzonder maakt is het milieuvriendelijke karakter van deze vloer. Geheel CO2 neutraal en draagt daarmee niet bij aan de klimaatverandering. Het is zelfs de eerste CO2 neutrale vloer ter wereld. En... ze zijn nog mooi ook!

Marmoleum; een goede keuze!

Marmoleum vloeren zijn zo divers; zoveel kleuren en dessins dat het vrijwel altijd een goede keuze is! Ook het milieuvriendelijke karakter van Marmoleum is een goede keuze. Dit zit ‘m vooral in de grondstoffen van Marmoleum, dit product is namelijk voor 97% gemaakt van hernieuwbare natuurlijke grondstoffen, zoals lijnolie, hars, houtmeel en kalksteen. Van deze grondstoffen is 43% gerecycled en daarnaast volledig biologisch afbreekbaar. Ook worden de vloeren van Forbo gemaakt in fabrieken die draaien op 100% groene energie. Met Marmoleum ben je dus goed bezig!

Marmoleum in click-variant en op de rol

Net als bij laminaat, is Marmoleum ook verkrijgbaar in een click-variant. Bij Marmoleum click worden de losse delen in elkaar geklikt. Dit kunnen planken of tegels zijn en je kan zelfs de Marmoleum klikvloer onderling combineren. Kies je banen, dan wordt Marmoleum geleverd op de rol, zoals bijvoorbeeld bij tapijt. Het leggen van Marmoleum is een klus voor de vakmensen. Want zij kijken direct ook naar de ondervloer en zorgen ervoor dat jouw nieuwe Marmoleum vloer zo strak mogelijk gelegd gaat worden.

Ben je benieuwd naar de kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Marmoleum, een vloer als gegoten!
Lees de blog

Leggen van Marmoleum vloeren

Onze vakmensen, ook wel stoffeerders genoemd, zijn toppers in het leggen van iedere vloer, zo ook de Marmoleum vloeren. Samen met de voorbereiding, zoals het egaliseren en de afwerking met plinten, maken ze van jouw vloer een droomvloer. Bij een Marmoleum vloer is egalisatie nodig. Een volledig vlakke ondervloer geeft het mooiste resultaat.

Het leggen van de vloer is een specialisme op zich. Lijm, onderhoudsmiddelen, snij- en knipmateriaal. Allerlei attributen waar jij niet meer aan hoeft te denken, maar wat de stoffeerder meeneemt en gebruikt.

Er zijn eigenlijk geen nadelen aan Marmoleum te bedenken. Wel genoeg voordelen. Want weet je dat je bij Marmoleum vloerverwarming kan toepassen? Dat de keuze in Marmoleum kleuren enorm is? Dat dessins als Marmoleum betonlook niet van echt te onderscheiden is en direct wel comfortabel en warm aanvoelt?

Kortom; wil je onze Marmoleum vloeren bekijken of heb je nog vragen? Maak eenvoudig een afspraak.

Service & inspiratie

Bij Aanhuis.nl vind je niet alleen de mooiste en meest milieubewuste Marmoleum vloeren van de beste merken. We bieden ook de service die je mag verwachten van een goede woninginrichter. Zo geven we je advies bij jou thuis of in onze winkel welke vloer het beste bij je past. Onze interieurstylist bepaalt je stijl en geeft jou volop inspiratie als het gaat om dessin en kleur. Al onze adviseurs in de winkel weten precies welke vloer geschikt is voor iedere gezinssituatie. Naast dat de Marmoleum vloer zeer duurzaam en milieubewuste keuze is, is de vloer ook geluidswerend en krasvast.

Na het uitzoeken bestellen we je vloer en komen we deze desgewenst leggen, inclusief het egaliseren en de afwerking. Aanhuis.nl zorgt ervoor dat jij je perfecte vloer hebt liggen in je huis, zodat je jarenlang kunt genieten. Meer weten over onze service? Kom naar onze winkel en laat je adviseren & inspireren.

Laat je inspireren!
Lees onze blogs

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ja, Marmoleum kan op een houten trap worden geplaatst. Bij een nieuwe trap is het belangrijk om eerst hardboard toe te voegen vanwege de werking van het hout. Bij een oude trap is het raadzaam om een vloerenbedrijf te raadplegen. Gebruik altijd een trapneusprofiel bij het leggen van Marmoleum op de trap.

De linoleum vloeren, die vallen onder de merknaam Marmoleum® zijn duurzame vloeren met een hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen, waardoor de vloer ook echt duurzaam is. Hij draagt bij aan een gezond binnenklimaat.

Marmoleum® is de merknaam van linoleum. Hier zit dan ook geen verschil in, linoleum is de vloersoort en Marmoleum® is een merknaam daarvan. Vaak gebruiken we Marmoleum®, omdat dat voor de meeste mensen bekender is dan linoleum.

Bekijk alle veelgestelde vragen