Welkom bij Aanhuis.nl Ede Gorvita

Aanhuis.nl Ede
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 16:30
Zondag
Gesloten
Adres en contact
Hoefweg 8
6717 LS Ede
Gert
Aanhuis.nl Ede

Is de woninginrichting van jouw huis in Ede toe aan een opfrisbeurt? Wil je graag een sfeervolle woninginrichting die helemaal aansluit bij jouw woonstijl maar heb je advies nodig om de juiste keuzes te maken? Dan kan je bij Aanhuis.nl Ede Gorvita terecht voor interieuradvies en kwalitatief goede producten voor jouw interieur.

In onze woonwinkel in Ede laten wij jou graag het ruime assortiment aan vloeren, raamdecoratie, gordijnen en de mogelijkheden van Slimmer Wonen zien. Ook voor shutters, kasten op maat, stalen deuren, trappen, verf, behang en duurzame producten ben je bij ons aan het goede adres. Naast merken als Luxaflex® en Eijffinger hebben wij ook de unieke producten uit het vtwonen programma ‘Weer verliefd op je huis’ in ons assortiment. Genoeg ideeën en inspiratie voor jouw interieur.

Contactgegevens:

Hoefweg 8, 6717 LS Ede

0318 631 181

ede@aanhuis.nl

Neem een kijkje

Wil je verduisterende rolgordijnen voor je slaapkamer of sfeervolle duettes in de woonkamer en deze elektrisch bedienen? Zoek je een trendy visgraat pvc vloer bij je stalen deuren; wij hebben het! Een wasmachinekast op maat gemaakt of je trap renoveren; wij doen het graag voor je! Wil je meer weten over onze duurzame producten of ons behang en schilderwerk? Kom langs in onze woonwinkel. Profiteer van onze ervaring, maak de juiste keuzes zodat je jaren plezier hebt van jouw nieuwe woninginrichting. Inmeten en monteren; wij doen het allemaal voor je. Tot snel!

Laat je verrassen door onze maandacties

Bekijk alle acties

Contact opnemen of afspraak inplannen?

Neem contact op

Woonachtig in België? Vul dan BE voor je postcode in.

Maak een afspraak

Wil je teruggebeld worden?

Woonachtig in België? Vul dan BE voor je postcode in.