Luxaflex® rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een populaire keuze als het gaat om raamdecoratie. Vooral in de slaapkamer, waar je 's avonds het liefst zo min mogelijk licht wilt hebben, zijn rolgordijnen de perfecte keuze. Ze zijn verduisterend, modern en verkrijgbaar in meerdere soorten, maten, kleuren en dessins.

Waarom rolgordijnen van Luxaflex®?

Ben jij benieuwd naar de rolgordijnen van Luxaflex® en waarom juist deze raamdecoratie zo populair is geworden? Rolgordijnen van Luxaflex® hebben een stijlvolle afwerking, zijn gemakkelijk op maat te maken en zijn geschikt voor elke ruimte in huis. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Luxaflex® rolgordijnen.

Zijn er verduisterende Luxaflex® rolgordijnen?

Naast de functionele eigenschappen is het natuurlijk belangrijk dat het rolgordijn wel past binnen jouw interieur. Luxaflex® heeft rolgordijnen in verschillende stoffen, van transparant tot verduisterend. Daarbij kun je kiezen uit verschillende kleuren, patronen en dessins. Zo kies jij wat past bij jouw stijl.

Hoe maak je Luxaflex® rolgordijnen schoon?

De rolgordijnen zijn erg gemakkelijk in onderhoud. Dit komt omdat de rolgordijnen voorzien zijn van DustBlock®. Hierdoor bescherm je jouw rolgordijnen tegen vocht, vet en vuil. Ideaal voor badkamers en keukens, zo voorkom je vlekken op je rolgordijnen. De rolgordijnen van Luxaflex® zijn gemakkelijk schoon te maken met een natte doek. Laat ze daarna even drogen, door het gordijn naar beneden te laten.

Wil je Luxaflex® rolgordijnen zien en testen? Kom naar de Aanhuis.nl winkel bij jou in de buurt, wij geven je graag tips en advies!

Bezoek onze winkel

Wat zijn Twist®rolgordijnen van Luxaflex®?

Elegante raamdecoratie met een intelligent en modern ontwerp, dat zijn de Twist® rolgordijnen van Luxaflex®. Door de transparante en verduisterende stroken stof over elkaar te schuiven, bepaal jij zelf de hoeveelheid licht of privacy.

Welke kleuren Luxaflex® Twist® rolgordijnen zijn er?

De opvallende stijl van de Twist® rolgordijnen kenmerkt zich door de luxueuze, glanzende en bijzondere getextureerde stoffen. De stoffen komen uitzonderlijk goed tot hun recht in kleuren als natuurlijk groen, pastel blauw, mauve en krachtig roze.

Daarnaast zijn er verschillende patronen mogelijk die ieder jaar weer op de trends worden uitgebreid. De zachte ClearView® met transparante en verduisterende stroken zijn één van de meest gekozen Twist® Shades rolgordijnen.

Welke Luxaflex® raamdecoratie jij ook kiest, het inmeten en monteren mag je aan onze vakmensen overlaten.

Meer over onze inmeet service

Zijn Luxaflex® rolgordijnen ook elektrisch bedienbaar?

Combineer je rolgordijnen met PowerView® en ontdek de perfecte balans tussen licht en privacy. Met de PowerView® Automation kun je al je raamdecoratie vanaf je smartphone, tablet of afstandsbediening, bedienen. Zelf als je niet thuis bent!

Stel bijvoorbeeld scenes in; zo kan je ‘s ochtends wakker worden met de rolgordijnen open. Of wanneer zaterdagavond op de bank zit en je rolgordijnen vanzelf naar beneden gaan.

Energie besparen met rolgordijnen

De rolgordijnen van Luxaflex® zijn inherent duurzaam en helpen licht- en warmtetoetreding te beheersen. Door de kwalitatieve stoffen dragen de rolgordijnen bij aan het beperken van energieverlies. Zo bespaar je met de rolgordijnen van Luxaflex® dus op je energiekosten.

Ben jij benieuwd naar de rolgordijnen van Luxaflex®? En wil jij deze graag in de winkel komen zien en proberen? Kom naar één van onze winkels en ontdek alles over onze collectie Luxaflex® rolgordijnen.

Maak een afspraak

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Als je gekozen hebt voor elektrisch bedienbare raamdecoratie, dan kun je die vaak op verschillende manieren bedienen. Denk daarbij aan een aparte afstandsbediening, een app op je telefoon of tablet en soms valt je systeem te koppelen met je Smart Box. Via Google Home is het dan mogelijk een commando geven om je raamdecoratie te openen of te sluiten.

Meer over je slimme raamdecoratie zie je bij onze Smart Home opties.

Zit er stof op je jaloezieën? Pak dan een schone stofdoek, of een microvezel doekje. Doe je lamellen dicht en maak ze op die manier schoon. Zijn je jaloezieën vies of vettig? Maak dan een klein sopje met allesreiniger en maak met een spons de lamellen van je jaloezieën schoon.

Al onze rolgordijnen maken wij op maat. Geen enkel raam is namelijk hetzelfde. We komen bij je thuis om de ramen/kozijnen op te meten, zodat we exact weten hoe hoog en breed je rolgordijnen moeten zijn. Standaardmaten zijn bij ons ook niet verkrijgbaar.

Waar duettes® 2 lagen geplisseerde stoffen heeft, bestaan plisségordijnen uit één laag gevouwen stof. Beide vouwen zich als een harmonica op als je deze omhoog trekt. Bij duettes® zie je de koorden nauwelijks, aangezien deze tussen de 2 lagen stof zitten.

Lamellen is een soort raamdecoratie met verticale stroken van hout, aluminium of kunststof. Deze lamellen zijn vanaf de bovenzijde draaibaar voor meer of minder lichtinval. Helemaal openen of dichtdoen is natuurlijk ook een optie. Bediening gaat via een koord of elektrisch.

Welke vorm raam je ook heeft, een plissé is de geschikte raamdecoratie voor ieder draai- en kiepraam. Naast dat een plissé functioneel en duurzaam is, zijn de plissés erg decoratief. Duettes of plissés met een magneetsysteem zijn ideaal voor een draai- kiepraam. Omdat het raam op twee manieren kan worden geopend, mag de raamdecoratie niet in de weg hangen.

Bekijk alle veelgestelde vragen