Luxaflex® Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een populaire keuze als het gaat om raamdecoratie. Vooral in de slaapkamer, waar je 's avonds het liefst zo min mogelijk licht wilt hebben, zijn rolgordijnen de perfecte keuze. Ze zijn verduisterend, modern en verkrijgbaar in meerdere soorten, maten, kleuren en dessins.

Waarom rolgordijnen van Luxaflex®?

Ben jij benieuwd naar de rolgordijnen van Luxaflex® en waarom juist deze raamdecoratie zo populair is geworden? Rolgordijnen van Luxaflex® hebben een stijlvolle afwerking, zijn gemakkelijk op maat te maken en zijn geschikt voor elke ruimte in huis. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Luxaflex® Rolgordijnen.

Zijn er verduisterende Luxaflex® Rolgordijnen?

Naast de functionele eigenschappen is het natuurlijk belangrijk dat het rolgordijn wel past binnen jouw interieur. Luxaflex® heeft rolgordijnen in verschillende stoffen, van transparant tot verduisterend. Daarbij kun je kiezen uit verschillende kleuren, patronen en dessins. Zo kies jij wat past bij jouw stijl.

Hoe maak je Luxaflex® Rolgordijnen schoon?

De rolgordijnen zijn erg gemakkelijk in onderhoud. Dit komt omdat de rolgordijnen voorzien zijn van DustBlock®. Hierdoor bescherm je jouw rolgordijnen tegen vocht, vet en vuil. Ideaal voor badkamers en keukens, zo voorkom je vlekken op je rolgordijnen. De rolgordijnen van Luxaflex® zijn gemakkelijk schoon te maken met een natte doek. Laat ze daarna even drogen, door het gordijn naar beneden te laten.

Wil je Luxaflex® Rolgordijnen zien en testen? Kom naar de Aanhuis.nl winkel bij jou in de buurt, wij geven je graag tips en advies!

Wat zijn Luxaflex® Twist® Rolgordijnen?

Elegante raamdecoratie met een intelligent en modern ontwerp, dat zijn de Luxaflex® Twist® Rolgordijnen. Door de transparante en verduisterende stroken stof over elkaar te schuiven, bepaal jij zelf de hoeveelheid licht of privacy.

Welke kleuren Luxaflex® Twist® Rolgordijnen zijn er?

De opvallende stijl van de Luxaflex® Twist® Rolgordijnen kenmerkt zich door de luxueuze, glanzende en bijzondere getextureerde stoffen. De stoffen komen uitzonderlijk goed tot hun recht in kleuren als natuurlijk groen, pastel blauw, mauve en krachtig roze.

Daarnaast zijn er verschillende patronen mogelijk die ieder jaar weer op de trends worden uitgebreid. De zachte ClearView® met transparante en verduisterende stroken zijn één van de meest gekozen Luxaflex® Twist® Rolgordijnen.

Welke Luxaflex® raamdecoratie jij ook kiest, het inmeten en monteren mag je aan onze vakmensen overlaten.

Zijn Luxaflex® Rolgordijnen ook elektrisch bedienbaar?

Combineer je rolgordijnen met PowerView® en ontdek de perfecte balans tussen licht en privacy. Met de PowerView® Automation kun je al je raamdecoratie vanaf je smartphone, tablet of afstandsbediening, bedienen. Zelf als je niet thuis bent!

Stel bijvoorbeeld scenes in; zo kan je ‘s ochtends wakker worden met de rolgordijnen open. Of wanneer zaterdagavond op de bank zit en je rolgordijnen vanzelf naar beneden gaan.

Energie besparen met rolgordijnen

De rolgordijnen van Luxaflex® zijn inherent duurzaam en helpen licht- en warmtetoetreding te beheersen. Door de kwalitatieve stoffen dragen de rolgordijnen bij aan het beperken van energieverlies. Zo bespaar je met de rolgordijnen van Luxaflex® dus op je energiekosten.

Ben jij benieuwd naar de rolgordijnen van Luxaflex®? En wil jij deze graag in de winkel komen zien en proberen? Kom naar één van onze winkels en ontdek alles over onze collectie Luxaflex® Rolgordijnen.

Wat zijn Luxaflex® Lightline® rolgordijnen?

Ben je op zoek naar stijlvolle rolgordijnen die geschikt zijn voor elke ruimte? Laat je verrassen door de mooie Luxaflex® Lightline® rolgordijnen! Wat is er zo bijzonder aan deze rolgordijnen? Ze zitten vol voordelen, want Luxaflex® Lightline® rolgordijnen zijn:

  • Geschikt voor badkamers en keukens
  • Elektrisch te bedienen met Luxaflex® PowerView®
  • Makkelijk te reinigen met een vochtige spons
  • Geproduceerd van duurzaam materiaal
  • Op maat te maken voor grote en kleine ramen

Het mooiste aan de Luxaflex® Lightline® rolgordijnen is, dat mensen niet zomaar naar binnen kunnen kijken. Tegelijkertijd geniet jij van de perfecte lichtinval. Dit komt door de transparantie van het materiaal. Lightline® rolgordijnen filteren het daglicht op een zachte manier en creëren een fijne sfeer in huis.

Welke kleuren Luxaflex® Lightline® zijn er?

Je hebt een ruime keuze aan kleuren, passend bij jouw woonstijl. Naast mooie pastel- en natuurtinten zijn ze ook in grijs of gewoon wit verkrijgbaar. Bovendien zijn er Luxaflex® Lightline® rolgordijnen met print. En wat dacht je van de super trendy marmerlook! Ga voor uniek design, sfeer en warmte met de prachtige Luxaflex® Lightline® rolgordijnen.

Ben je benieuwd naar de exclusieve Luxaflex Lightline® rolgordijnen? Je combineert ze trouwens makkelijk met gordijnen, de mooiste match voor je slaapkamer. Kom naar de woonwinkel en beleef het allemaal in de showroom!

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ja, er zijn raambekledingsopties die kunnen helpen bij het verbeteren van de energie-efficiëntie in je woning. Hier zijn een paar voorbeelden:

  • Isolerende gordijnen: Gordijnen met een thermische voering of speciale isolerende eigenschappen kunnen helpen bij het verminderen van warmteverlies in de winter en het buiten houden van warmte in de zomer. Ze fungeren als een extra isolatielaag voor je ramen.
  • Duette® Shades: Deze gordijnen hebben een honingraatstructuur die lucht vasthoudt en helpt bij het isoleren van de ruimte. Ze zijn effectief in het verminderen van warmteverlies en het reguleren van de temperatuur in huis.
  • Rolgordijnen: ze bieden niet alleen privacy en veiligheid, maar ze helpen ook bij het isoleren van de ramen. Ze vormen een extra barrière tegen koude of warme lucht van buitenaf, waardoor de energie-efficiëntie wordt verbeterd.Bekijk alle veelgestelde vragen