Botanisch groen

Houd de basis in je huis heel rustig en zoek het in de accenten zoals planten, behang met bladmotieven, prenten en woonaccessoires van natuurlijke materialen. Vloeren in warme houttinten, vloerkleden met aardse kleuren en in-betweens met warme tinten passen helemaal in een botanisch interieur.

Wat is een Botanisch groene woonstijl?

In deze stijl leg je de nadruk op planten in je huis. Of dat nu echte planten zijn, of een jungle print op de muur. Je waant je in een tropische omgeving waar de basis eenvoudig is, maar je de warmte en frisheid voelt door al het groen. Bijpassende kleuren zijn bruin, aubergine, paars en warm oranje.

Meer weten over deze stijl en gelijk een plan maken om je interieur in deze stijl toe te passen? Plan dan een afspraak met één van onze stylisten.

Welke producten horen bij de Botanisch groene woonstijl?

Als je in de jungle rondloopt zie je veel groen mét hout. Bij Aanhuis.nl hebben we raamdecoratie en gordijnen in verschillende groene tinten. Zelfs met jungle patroon. Daarnaast zijn houten vloeren de perfecte basis voor deze botanische stijl. Of je nu voor echt hout kiest, laminaat, pvc of vinyl, wij hebben het. En wil je losgaan in deze stijl, dan hebben we van Eijffinger behang in echte botanische sferen.

Wil jij de Botanisch groene woonstijl in jouw woninginrichting toepassen? Kom dan naar onze winkel en laat je inspireren.

Inspiratie Botanisch groen