Sta je nog te meppen of geniet je al?

Dierenweetjes zijn leuk: het meest dodelijke dier ter wereld? Tip: het is een mainstream beestje. HUH? Geen haai, slang of schorpioen? Nee. De piepkleine, zoemende mug is het dodelijkste dier ter wereld. Want jaarlijks overlijden er rond 2 miljoenen mensen aan ziektes die de mug overbrengt. En nu?

Speel op safe!

Nu woon ik niet in een tropisch land en gelukkig is Malaria geen issue. Maar alsnog wil ik niet gebeten worden door een mug. Waarom? Omdat ik allergisch ben, bij mij komt van die beet een pijnlijke bult en die jeukt nog dagen nadat de mug mij aangevreten heeft…aargh! En nu?

Hoe bescherm je jezelf het beste tegen steekbeestjes zoals muggen, wespen en andere insecten? Ervoor zorgen dat ze niet in je huis komen. En hoe je dit makkelijk en stijlvol oplost ontdek je nu.

Het genieten begint pas met horren

Met horren voor je deuren en ramen blijven gewoon alle soorten vliegende, kruipende en prikkende insecten lekker buiten. Dat is dus veeel meer dan 2 in 1 klap. En jij hoeft niet eens te klappen. Horren zijn de meest vredige oplossing tegen insecten, hoppa!

De hor lost het zo voor je op!

Met een goede raamhor of deurhor op maat ben je van veel problemen af:

  • Geen mug die je ’s nachts lek prikt, jij slaapt als een roos
  • Geen strontvlieg op je eten, geniet van je red velvet cupcake
  • Geen mot op je kamer, je kleren blijven heel

Je hoeft ook niet meer bang te zijn om door een wesp of bij gestoken te worden. Zo’n steek is al pijnlijk als je niet allergisch bent, dat wens je niemand. Zorg dat je veilig bent voor steekbeestjes, dat blijft de voornaamste reden om voor horren op maat te gaan.

Een hor voor elke schuif- draai- of kantel situatie

Of je nou een hordeur nodig hebt voor je openslaande tuindeuren of schuifpui, Aanhuis.nl heeft het.

Net als raamhorren voor draaiende, kiepende of kantelende dakramen. En vergeet je badkamer raam niet, wel zo lekker als je daar zorgeloos kan ventileren 😊

Stel jouw hor op maat samen

Niet alleen de horren zelf zijn op maat, je kan uit verschillende kleuren profielen kiezen, passend bij je raam- of deurkozijn.

Zo past jouw insecten-afweersysteem ook nog eens perfect bij je woonstijl en interieur, mooi!

Meer over onze horren

Horren gaas voor mens en dier

Kies het horren gaas dat bij jou past. Niet alleen muggen, maar ook andere insecten worden tegengehouden. En hoe zit dat met horrengaas en je geliefde viervoeter dan?

Opgelost! Heb je horren voor je schuifpui nodig, dan kies je horren gaas dat geschikt is voor huisdieren; stel, je hond of kat ziet het gaas over het hoofd, dan overleeft het gaas dit wel, er is over nagedacht 😊

Horren gaas tegen hooikoorts?

Wil je meer dan insecten tegenhouden? Voor iedereen die allergisch is hebben ze bij Luxaflex® en Unilux ook nog eens horren gaas dat pollen weert. Ik zeg: heerlijk! Dit is een uitvinding waar je Willie Wortel echt jaloers mee kan maken.

Horren inmeten en monteren - how to?

Omdat de meeste mensen liever niet met meetlint, waterpas en tekenblok hanteren, mag je het inmeten en monteren bij Aanhuis.nl gerust aan de vakmensen overlaten. Die houden namelijk van precisiewerk, denken in millimeters en zorgen ervoor dat de nieuwe horren voor jouw schuifpui of draaikiepraam precies passen.

Hor zonder boren

Er zijn ook horren zonder boren, noemen ze inzethor, heel fijn als je de kozijnen ongedeerd moet houden. En voor de rest is het aan jou, om de horren netjes gesloten te houden. Moet lukken toch? Zo geniet jij volop van je mug-loze huis. En de natuur zal blij zijn met zoveel extra insecten buiten.

Horry up - kom langs!

Benieuwd naar de stevige, veilige en mooie hor voor jouw raam of deur? Bij Aanhuis.nl kies je uit de beste en mooiste horren. En je geniet van een fantastische zomer! Kom voor goed advies over horren naar de winkel, gezellig!

Bezoek de Aanhuis.nl winkel in jouw buurt

Geef insecten een langer leven - met horren!

Karin
Geschreven door Karin
Geschreven door
Karin

Hoi, ik ben Karin, interieurblogger bij Aanhuis.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief