Welkom bij Aanhuis.nl Oss

Aanhuis.nl Oss
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
12:00 - 16:00
Adres en contact
Frankenweg 29
5349AP Oss
Kim & Jorgen
Aanhuis.nl Oss

Is jouw huis in Oss of bijvoorbeeld Berghem, Heesch of Geffen toe aan een fris interieur? Denk bijvoorbeeld aan een moderne pvc-vloer, prachtige duettes of sfeervolle inbetweens. Of heb jij altijd al een inloopkast op maat gewild, met het perfecte behang? En dan in elke ruimte praktische horren! Je vindt alles onder één dak bij Aanhuis.nl Oss. Van kleine opfrisbeurten tot aan volledige renovaties; wij staan voor je klaar!

Laat je inspireren tijdens een interieuradvies en vind jouw ultieme woonstijl. Samen creëren we het interieur dat bij jou past! Na het uitzoeken van jouw favoriete vloer, gordijnen en raamdecoratie, kun je lekker achterover leunen en genieten. Wij verzorgen alles voor je, van het inmeten tot aan het monteren en leggen. Dat noemen wij nog eens zorgeloos genieten van jouw nieuwe interieur. Kom gezellig langs in Oss. Dan maken we jouw huis een heerlijk en stijlvol thuis.

Contactgegevens:

Frankenweg 29, 5349 AP in Oss

0412 610 073

oss@aanhuis.nl

Neem een kijkje

Jouw nieuwe interieur vind je bij Aanhuis.nl Oss! Samen met onze stylist zoek je naar interieurproducten die passen bij jouw wensen en woonstijl. Wat vind je van een betonlook vloer voor een industriële uitstraling? Of past een organisch vloerkleed met slimme raamdecoratie beter bij jouw moderne woonstijl? Wat je ook wenst, wij hebben een breed assortiment om aan jouw wensen te voldoen.

Denk ook eens aan een prachtige kast op maat voor al jouw opbergbehoeften, gun jezelf een insectenvrij huis met diverse soorten horren of durf een statement te maken met gewaagd behang! Heb je last van keuzestress? Maak je geen zorgen, want wij staan voor je klaar. Van interieuradvies tot inmeten, leggen en monteren; wij zijn dé woonwinkel in Oss die je zoekt!

Laat je verrassen door onze maandacties

Bekijk alle acties

Contact opnemen of een afspraak inplannen?

Neem contact op

Woonachtig in België? Vul dan BE voor je postcode in.

Maak een afspraak

Wil je teruggebeld worden?

Woonachtig in België? Vul dan BE voor je postcode in.