Tijdloze klassiekers

Iets wat altijd een trend zal blijven op gebied van interieur, zijn tijdloze elementen, zoals visgraatvloeren. Momenteel ontzettend populair en deze vorm van leggen wordt toch echt al jaren gebruikt. Vroeger zag je het vooral in kleinere parket planken, nu veelal in grote pvc stroken. Kortom; klassiekers in een nieuw jasje! De visgraat trend zal zeker aanhouden, hoewel we nu ook steeds meer neigen naar de diepere kleuren. Heel licht eiken gaat plaats maken voor warmere kleuren, bijna richting cognac.

Wat is de trend Tijdloze klassiekers?

Een andere manier om jouw woninginrichting tijdloos te houden, is werken met mooie texturen in plaats van patronen. Grof geweven gordijnstoffen geven jouw interieur net iets meer pit. Ditzelfde geldt ook voor behang. Met behang kan je alle kanten op en behang wordt met steeds meer van verschillende materialen geproduceerd.

Stalen deuren
worden ook vaak geassocieerd met de industriële stijl; mooi, stoer en strak. Maar weet je dat stalen deuren feilloos aansluiten als tijdloze klassieker bij verschillende smaken en stijlen? De fijne profielen van bijvoorbeeld stalen deuren zijn tegenwoordig leverbaar in zwart, wit en brons. Wie wil dat nou niet?

Inspiratie Tijdloze klassiekers