Luxaflex® voor in de badkamer

Badkamers staan natuurlijk bekend als vochtige ruimtes, waarbij de temperatuur nogal kan verschillen. Daarom is het belangrijk dat je raamdecoratie vindt die bestand is tegen vocht, temperatuurverschillen en die niet snel verkleurd. Luxaflex® heeft prachtige raamdecoratie voor in de badkamer!

Luxaflex® raamdecoratie in de badkamer

Raamdecoratie in je badkamer is ontzettend belangrijk maar de keuze kan ook lastig zijn. Want welke raamdecoratie past het beste in een vochtige ruimte? Hoe heb je genoeg privacy én veel daglicht? Wij geven advies over welke Luxaflex® geschikt zijn voor jouw badkamer én ook nog eens passen bij jouw woonwensen!

Welk type Luxaflex® raamdecoratie past het beste in de badkamer?

Ben je op zoek naar raamdecoratie voor jouw badkamer? Dan heb je extra eisen wat de raambekleding betreft. Denk aan eigenschappen als: vochtbestendig, kleurecht, bestand tegen wisselende kamertemperatuur.

Welke Luxaflex® raamdecoratie jij in de badkamer hangt bepaal je natuurlijk zelf, ga je voor Luxaflex® jaloezieën, plissés, rolgordijnen of toch vouwgordijnen? We helpen je graag een handje door de voor- en nadelen te benoemen van elke soort raamdecoratie. Wil je graag advies wanneer je jouw Luxaflex® raamdecoratie voor de badkamer kiest? Kom gerust met een van onze adviseurs om tafel zitten!

Maak een afspraak

Luxaflex® Duettes® in de badkamer

Luxaflex® Duettes® bestaan uit twee lagen stof die samen een honingraat vormen. Dit zorgt er allereerst voor dat deze goed isoleert en daardoor de kou buiten houdt en de warmte binnen. Dat kan lekker zijn als je geen vloerverwarming in de badkamer hebt.

Daarnaast hebben Duettes® een top down – bottom up bediening. Hierdoor kan jij zelf bepalen hoeveel privacy en lichtinval je creëert in de badkamer. Ook zijn de Duettes® voorzien van DustBlock® technologie. Dit maakt je raamdecoratie vocht- en vuilafstotend. Ideaal voor een badkamer, hierdoor blijven je Duettes® langer mooi!

Luxaflex® plissé gordijnen in de badkamer

Plissé gordijnen hebben net als Duettes® optioneel de top down – bottom up bediening. Hierdoor bepaal jij hoe je raamdecoratie hangt. Daarentegen bieden plissés een mindere mate van isolatie vanwege de enkele harmonica stof. Maar ook plissé gordijnen van Luxaflex® zijn voorzien van het handige DustBlock® systeem, hoe dan ook een goede keuze voor in de badkamer.

Alle Luxaflex® Duettes®

Luxaflex® jaloezieën voor je badkamer

Aluminium jaloezieën Luxaflex®

Horizontaal of verticaal? Met de aluminium jaloezieën kies je voor waterbestendige raamdecoratie geschikt voor iedere badkamer. De aluminium jaloezieën van Luxaflex® zijn makkelijk in onderhoud, roesten en verkleuren niet. Daarnaast bepaal je ook makkelijk de hoeveelheid licht en privacy, door de lamellen te kantelen.

Houten Luxaflex® voor badkamers

Houten jaloezieën van Luxaflex® zijn tegenwoordig ook prima te hangen in de badkamer. Houten Luxaflex® zijn voorzien van een speciale coating. Deze gaat stof en vuil tegen maar beschermt het hout ook tegen kromtrekken door vocht.

Ook zorgt deze coating ervoor dat houten jaloezieën niet snel verkleuren. Wil jij dus zwarte Luxaflex® in je badkamer? Dat kan! Kom langs in één van onze winkels of maak een afspraak, onze adviseurs helpen je graag.

Bezoek onze winkel
Laat je inspireren!
Lees alle blogs

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Als je gekozen hebt voor elektrisch bedienbare raamdecoratie, dan kun je die vaak op verschillende manieren bedienen. Denk daarbij aan een aparte afstandsbediening, een app op je telefoon of tablet en soms valt je systeem te koppelen met je Smart Box. Via Google Home is het dan mogelijk een commando geven om je raamdecoratie te openen of te sluiten.

Meer over je slimme raamdecoratie zie je bij onze Smart Home opties.

Zit er stof op je jaloezieën? Pak dan een schone stofdoek, of een microvezel doekje. Doe je lamellen dicht en maak ze op die manier schoon. Zijn je jaloezieën vies of vettig? Maak dan een klein sopje met allesreiniger en maak met een spons de lamellen van je jaloezieën schoon.

Al onze rolgordijnen maken wij op maat. Geen enkel raam is namelijk hetzelfde. We komen bij je thuis om de ramen/kozijnen op te meten, zodat we exact weten hoe hoog en breed je rolgordijnen moeten zijn. Standaardmaten zijn bij ons ook niet verkrijgbaar.

Waar duettes® 2 lagen geplisseerde stoffen heeft, bestaan plisségordijnen uit één laag gevouwen stof. Beide vouwen zich als een harmonica op als je deze omhoog trekt. Bij duettes® zie je de koorden nauwelijks, aangezien deze tussen de 2 lagen stof zitten.

Lamellen is een soort raamdecoratie met verticale stroken van hout, aluminium of kunststof. Deze lamellen zijn vanaf de bovenzijde draaibaar voor meer of minder lichtinval. Helemaal openen of dichtdoen is natuurlijk ook een optie. Bediening gaat via een koord of elektrisch.

Welke vorm raam je ook heeft, een plissé is de geschikte raamdecoratie voor ieder draai- en kiepraam. Naast dat een plissé functioneel en duurzaam is, zijn de plissés erg decoratief. Duettes of plissés met een magneetsysteem zijn ideaal voor een draai- kiepraam. Omdat het raam op twee manieren kan worden geopend, mag de raamdecoratie niet in de weg hangen.

Bekijk alle veelgestelde vragen