Vloeren

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor je kamer, badkamer of de hal? Woon je in een jaren '30 huis en ga je voor een klassieke visgraat vloer? Of heb je een appartement in het centrum en past de steenlook vloer perfect bij jouw moderne woninginrichting? Tegenwoordig is er een passende vloer voor elke woonstijl. Naast de uitstraling van een vloer is het belangrijk dat je een vloer kiest die bij je past. Woon je alleen of moet de vloer een heel gezin aan kunnen inclusief hond en niet alleen mooi maar ook onderhoudsarm zijn? Wij hebben het!

Welke vloer past perfect bij jou?

Bij Aanhuis.nl willen wij je niet alleen inspireren. Wij adviseren je graag over Woonstijlen, laten je voorbeelden en stalen van vloeren zien die bij jou passen en kunnen ook het leggen van vloer voor je uitvoeren.

Bij het kiezen van een vloer komen vast veel vragen naar boven. Geen probleem, wij beantwoorden ze graag voor je. Wij nemen je mee in onze verschillende soorten vloeren. En heb je toch nog vragen, kom dan langs in onze winkel.

Ben je benieuwd naar de kosten, vraag een offerte aan!

Waar ga jij voor?

Ben je op zoek naar een onderhoudsvriendelijke vloer? Wil je een duurzame vloer die ook nog eens lang meegaat? Een vloer die eenvoudig te leggen is en ook betaalbaar blijkt? Vind je hygiëne belangrijk en wil je de vloer mee kunnen nemen naar een volgend huis? Of wil je iets bijzonders, unieks, watervast, krasbestendig en ook nog mét vloerverwarming?

Wat je ook kiest, van pvc tot tapijt; bij Aanhuis.nl hebben we in elk soort een ruim assortiment kleuren en dessins. Laat je verrassen!

John
Geschreven door John
Geschreven door
John

Hoi, ik ben John en ik ben jouw ultieme vloerenexpert bij Aanhuis!

Lees meer over John

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Een groot voordeel van beton ciré is dat de vloer waterdicht is. Zeker geschikt voor ruimtes als de badkamer, toilet en keuken. En naast dat de vloer waterdicht is, is deze ook nog supersterk, krasbestendig en goed te onderhouden.

Het voornaamste verschil is dat de vloeren verschillende bestanddelen bevatten. Een beton ciré vloer heeft een stuclaag van cement met kunststof-harder terwijl een gietvloer opgebouwd is uit lagen en deze gietlagen uit kunsthars bestaan.

Bekijk alle veelgestelde vragen