Luxaflex® Horren

Bij Aanhuis.nl hechten wij waarde aan kwalitatief oogstrelende horren. Zo hebben wij o.a. raam- en deurhorren van het merk Luxaflex®. Zij hebben een zeer rijke geschiedenis. Luxaflex® staat bekend om het ruime assortiment aan raambekleding die tegenwoordig natuurlijk ook elektrisch bestuurbaar is. Net zo innovatief zijn de unieke horren voor ramen en deuren.

Luxaflex® horren zijn mooi om te zien

Horren van Luxaflex® hebben een uniek design waardoor je ongehinderd zicht naar buiten hebt. Door het stijlvolle design passen de horren goed in elk interieur. Extra fijn omdat je er elke dag naar buiten kijkt. Maar wat kunnen deze hoogwaardige producten nog meer? Net zo belangrijk als het prachtige design zijn de praktische functies. Want door de gekozen lichtinval beschermt het gekozen gaas ook tegen hitte en kou.

Kind- en rolstoelvriendelijke horren

Bij Luxaflex® staan de wensen en de leefgewoontes van jou centraal. Zo zijn bijvoorbeeld plissé hordeuren uitermate kind- en rolstoelvriendelijk omdat de ondergeleider van dit type maar 3 mm hoog is. Wil je het hele jaar door bescherming? Dan is een vaste hor de ideale oplossing.

Luxaflex® horren zijn geluidsarm

Heb je een dakraam op je werkkamer op zolder? Ook daar wil je ongestoord doorwerken en zorgt een Luxaflex® rolhor op maat voor frisse lucht. Rolhorren zijn bovendien geluidsarm te bedienen. Wil je meer weten over het assortiment van Luxaflex® horren?

Wij laten je graag de verschillende gaasdoeken, bedieningssystemen en afwerkingen in de Aanhuis.nl winkel bij jou in de buurt zien, zodat wij er zeker van zijn dat jij de beste keuze maakt. Plan een afspraak in en bespreek rustig jouw vragen rond hordeuren en raamhorren met een van onze verkopers.

Wat zijn de voordelen van horren?

Met Luxaflex® horren voor het raam en deurhorren kan je jouw wooncomfort in huis verhogen. Horren leveren jou de volgende voordelen op:

  • Insecten blijven buiten
  • Goede ventilatie in huis
  • Ongestoorde nachtrust zonder muggen
  • Vrije zicht naar buiten dankzij fijn gaas
  • Horren op maat voor elk raam
  • Pollenwerend gaas tegen hooikoorts
  • Verschillende soorten gaas in diverse kleuren, structuren en dessins
  • Hordeuren voor schuifpui of openslaande deuren

Luxaflex® horren op maat voor elke kamer

De producten van Luxaflex® worden met de hand gemaakt. Hierdoor krijgt ieder product net even wat extra aandacht. Het zorgvuldige productieproces staat garant voor een stukje extra kwaliteit. Profiteer naast de hoge kwaliteit ook van het ruime assortiment en de enorme keuze.

Voor jouw stijl een passende Luxaflex® hor

Want Luxaflex® profielen en inzethorren zijn standaard in meerdere kleuren beschikbaar. De horren zijn uniek en innovatief waardoor je precies de gewenste sfeer kan creëren in iedere ruimte. Onze verkopers ondersteunen jou graag bij de juiste keuze en stijlvolle combinaties tijdens een interieur adviesgesprek, wij maken van jouw wensen een sfeervol thuis zonder insecten waar je heerlijk kan genieten van het mooie weer.

Met onze collectie horren houd je vervelende insecten buiten en kan je overdag en 's avonds toch genieten van de frisse buitenlucht!

i

Door onze horren op maat hebben wij een hor voor écht elk raam; kom naar de winkel en ontdek de mogelijkheden!

i

Bij Aanhuis.nl ben je aan het juiste adres voor alle soorten horren. Van hordeuren tot raamhorren en horren voor je schuifpui; wij hebben het!

i
Ga jij voor Luxaflex® horren op maat?
Maak een afspraak

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Jazeker, vooral als je voor het Poll-Tex® gaas van Luxaflex® gaat! Dit gaas houdt pollen en andere vervuilende deeltjes tegen, waardoor je binnen opgelucht adem kan halen. Meer informatie? Kom langs in de winkel, we helpen je graag!

In een kunststof kozijn boor je natuurlijk liever niet. Toch kun je ook met kunststof kozijnen voor horren gaan. Je hebt namelijk ook horren die in het kozijn geklikt kunnen worden, zonder dat er maar een schroef of plug aan te pas komt.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Horren van hoge kwaliteit

Meer dan 60 jaar geleden startte Luxaflex® met een nieuw gietproces voor lichtgewicht aluminium, toen nog onder de naam “Hunter Douglas Machinery Corporation”. In 1951 werden de eerste producten op de Europese markt geïntroduceerd.

De innovatieve producten zijn tot op de dag van vandaag een succes. Tegenwoordig is Luxaflex® één van de grootste spelers in de markt van horren op maat, voor binnen en buiten.