Wasmachine kast

Gezien bij vtwonen 'weer verliefd op je huis'! Een wasmachine kast is een verademing voor ieder huishouden. Door de wasmachine en de droger op hoogte te plaatsen, is het gebruik van deze apparaten een stuk gemakkelijker én je hebt genoeg opbergruimte!

vtwonen seizoen 18 afl. 4 Amsterdam wasmachinekast
vtwonen seizoen 18 afl. 4 Amsterdam wasmachinekast

Ga voor een wasmachine kast van Aanhuis.nl!

Een wasmachine kast maakt het draaien van een was (of twee) een fluitje van een cent! Je hoeft bijvoorbeeld niet meer te bukken om de was in de machine te doen of eruit te halen. Daarnaast heb je in de laden onder de machines voldoende opbergruimte voor wasmiddelen. Tussen de laden en de machines wordt een handige uittrekplank gemonteerd, waarop je de wasmand kan plaatsen of een wasje kan opvouwen. Het monteren laat je natuurlijk door de vakmensen van Aanhuis.nl doen; zo hoef jij aan het einde alleen nog maar verliefd naar je nieuwe wasmachine kast te staren!

Wist je dat wij naast een wasmachine kast ook een schuifdeurkast en/of draaideurkast op maat maken? Zo benut je elke centimeter van jouw ruimte optimaal en creëer je een opgeruimd en stijlvol interieur.

Een kast voor je wasmachine en wasdroger

Een kind kan straks de was doen, en jij ook! Een kast waar jij je wasmachine en wasdroger op hoogte kan zetten, dat is toch ideaal. Wil je daaronder lades voor de vieze was? Dat kan! Liever een uitschuifplank waar je de wasmand op kan zetten? Ook geen probleem! Jij ontwerpt geheel naar wens jouw eigen kast voor de wasmachine en wasdroger. Wil je je wasmachine kast nog uitbreiden met andere ideeën? Onze adviseurs helpen je graag met goed interieuradvies, maak een afspraak en samen ontwerpen we jouw droomkast.

Aanhuis.nl bij jou in de buurt

Met een wasmachine kast plaats je je droger en wasmachine op een ideale werkhoogte

i

Wasmachine kasten zijn in allerlei kleuren leverbaar, dus voor elke smaak!

i

Door je wasmachine kast te combineren met een voorraadkast heb je extra veel opbergruimte!

i

Met een handige lade voor je vuile was of al je wasmiddelen!

i
Kom langs in de winkel om onze wasmachinekasten te bekijken!
Maak een afspraak
Laat je inspireren!
Alle blog artikelen
vtwonen seizoen 18 afl. 4 Amsterdam wasmachinekast

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

In een wasmachinekast kies jij zelf de inrichting en accessoires. Uiteraard is er plek voor de wasmachine en droger. Je kan daarnaast ook nog planken maken voor je voorraad, de wasmiddelen en ruimte voor de strijkplank creëren. Kies je voor lades onder de machines, dan kan je je wasgoed mooi opbergen. En weet je dat je ook uittrekplanken kan kiezen? Handig voor je wasmand! Kom naar de winkel en wij denken met je mee. Zoveel mensen, zoveel wensen; bij Aanhuis.nl kan het!

Bij Aanhuis.nl tekenen we de kast voor je uit. Zodra wij jouw wensen weten maken wij een 3D tekening zodat je exact kan zien hoe de kast gaat worden. Als we dat helder hebben en we weten welke kleur, hoeveel deuren, planken, enz. maken wij een offerte voor je op. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Een wasmachinekast is een verademing voor ieder huishouden en daar zijn natuurlijk ook handige kasten op maat voor ontworpen. Door de wasmachine en de droger op hoogte te plaatsen is het gebruik van deze apparaten een stuk gemakkelijker. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer te bukken om de was in of uit de machine te doen. Daarnaast heb je in de laden onder de machines voldoende opbergruimte voor wasmiddelen. Wil jij de kosten voor jouw wasmachinekast weten? Kom dan naar de winkel!

Bekijk alle veelgestelde vragen

Jouw ideale wasombouw

Een wasombouw, oftewel wasmachine kast, is uiteraard uit te breiden met een maatwerkinterieur. Moeten er schoonmaakspullen in, de strijkplank, de stofzuiger of iets anders? Voor alles wat je maar wil opbergen, creëren wij de ruimte. Je kast wordt volledig op maat gemaakt, zodat deze perfect past in de ruimte die jij daarvoor in gedachten hebt. We helpen je graag met de optimale indeling voor jouw wasmachine kast. Kom eens langs in één van de winkels en bekijk wat we voor jou kunnen maken.

De droom wasmachine kast