Verandazonwering

Verandazonwering is een type zonwering dat speciaal is ontworpen om veranda's en serres te beschermen tegen zonlicht en warmte. Het biedt schaduw en koelte, waardoor je het hele jaar door van jouw buitenruimte kunt genieten. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dessins, materialen en stijlen om te voldoen aan jouw specifieke vragen!

Veranda met zonwering

Een groot genot in de zomer, een veranda! Met een veranda zit je sneller buiten en langer. In de zomerse maanden geniet je van het heerlijke zonlicht. Wil je dan toch bescherming, kies dan voor zonwering. Met verandazonwering, ook wel serrezonwering genoemd, geniet je volop van het leven binnen- én buitenshuis. De doeken bieden bescherming tegen het felle licht, warmte, uv-straling en doordat ze waterafstotend zijn, zijn ze bestand tegen weer en wind.

Verandazonwering kan worden bevestigd aan de buitenkant van jouw huis en biedt schaduw en koelte, waardoor je jezelf en je interieur beschermt tegen de zon. Op deze manier kan je jouw buitenruimte het hele jaar door gebruiken. Verandazonwering past op de serre of overkapping en is geschikt voor elk seizoen en verkrijgbaar in verschillende materialen en stijlen, waaronder luifels, pergola's en screens.

Veranda- of serrezonwering

Verandazonwering is geschikt voor iedereen die hun veranda of terras, met zowel vlakke als schuine ramen, willen beschermen tegen de zon en hitte, en het hele jaar door van hun buitenruimte willen genieten. Verandazonwering biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar geeft ook privacy en stijl.

Het kan ook meer geavanceerde functies hebben, zoals automatische bediening en sensoren om de zon te detecteren en de zonwering automatisch te openen of sluiten. Vraag ernaar in onze winkel!Kom langs!

Oersterk doek

De zonwering wordt gemaakt van oersterk glasvezeldoek met een lange levensduur. Verkrijgbaar in meer dan 60 kleuren, verschillende weefsels, texturen en prints waardoor er altijd iets bij jouw smaak en huis past. Weet je dat je ook kan kiezen voor verduisterende zonwering? Zo bepaal je zelf de mate van filtering en behoud je zicht naar buiten toe als jij dat wenst. Stijlvolle collecties van modern tot tijdloos.

De doeken worden met een veersysteem op spanning gehouden waardoor de doeken heel strak staan en niet gaan klapperen. Een windvaste constructie zonder hinderlijk geluid tijdens lome zomeravonden!

Door gebruik van slimme motoren, bedien jij je zonwering gemakkelijk met een afstandsbediening of app op je smartphone of tablet. Veilig, makkelijk, energiebesparend en vol comfort. En geen paniek, wij meten en monteren alles voor je! Meer weten? Maak eenvoudig een afspraak!

Afspraak maken
Laat je inspireren!
Lees onze blogs

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

De beste buitenzonwering voor jou, is iets persoonlijks. Wat vind je mooi, wat werkt voor jou, wat past bij je huis? Bij Aanhuis.nl bieden we je kwalitatief goede merken, dus onze buitenzonwering is altijd goed. Kom langs en bespreek je wensen. Wij adviseren en inspireren niet alleen, we monteren het ook voor je!

Beiden weren de zon perfect en lopen strak langs je raam waarbij een rolluik het raam compleet afsluit. Wil je nog naar buiten kunnen kijken, kies dan een screen. Ga je dus direct voor veiligheid, kies dan een rolluik. Wil je ze eerst eens bekijken? Kom dan naar de winkel!

Die vraag beantwoorden we graag voor je. Hiervoor hebben we wat meer informatie nodig. Welk soort buitenzonwering kies je en wat heb je precies nodig? Hebben we alles samen verzameld dan maken wij een prijsopgave voor je, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan!

Bekijk alle veelgestelde vragen