Duo rolgordijn op maat

Op zoek naar de perfecte mix van stijl, functionaliteit en maatwerk voor je ramen? Ontdek duo rolgordijnen op maat! Ze zijn perfect voor eigenzinnige ramen, waar standaard duo rolgordijnen gewoon niet lijken te werken; binnenglippende lichtstraling, slechte afwerking. En wat dacht je van die prachtige, gigantische ramen in de woonkamer? Het lijkt een onmogelijke missie om duo rolgordijnen te vinden die passen, toch? Nou, geen zorgen, wij hebben de oplossing met onze duo rolgordijnen op maat!

Aanhuis.nl | Blog: Multishades? Die wil je!

Werking van duo rolgordijnen

Stel je voor dat je lekker in je eigen huis zit en de zon schijnt naar binnen zoals jij dat wilt. Dat is precies wat duo rolgordijnen, ook wel multishades genoemd, mogelijk maken. Geen inkijk, wel inkijk; jij bepaalt!

Maar hoe werken ze nu precies? Nou, deze unieke raamdecoratie bestaat uit twee lagen stof met afwisselende transparante en ondoorzichtige banen stof. Je trekt aan het koord of de ketting en de banen stof verschuiven om het licht binnen te laten zoals jij dat fijn vindt. Draai ze zo dat het licht zachtjes wordt gefilterd of schuif ze helemaal dicht voor totale duisternis en privacy. Met duo rolgordijnen creëer je de perfecte sfeer in jouw ruimte en geef je de zon een warm welkom op jouw eigen manier. En wist je dat ze ook elektrisch bediend kunnen worden? Zo kun je jouw duo rolgordijnen vanuit elke hoek van je kamer moeiteloos aanpassen.

Verschillende stijlen en ontwerpen

Duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in een verschillende kleuren en dessins, wij laten je graag een paar geliefde opties zien.

  1. Duo rolgordijnen met trendy prints en patronen om een statement te maken in je interieur. Geometrische vormen, bloemmotieven of strepen voor een speelse uitstraling.
  2. Elegante duo rolgordijnen in neutrale kleuren zoals wit, crème en grijs voor een tijdloze en ingetogen uitstraling. Deze passen perfect bij verschillende woonstijlen.
  3. Breng wat leven in je ruimte met duo rolgordijnen in een scala aan levendige kleuren, van diepblauw tot vurig rood. Hiermee voeg je een dosis kleurrijke expressie toe aan je interieur.

Duo rolgordijnen op maat zijn een perfecte match tussen praktisch en mooi, passend bij elke interieurstijl. Het beste deel? Met maatwerk voorkom je dat ongewenst licht aan de zijkant naar binnen glipt, zodat je volledige controle hebt over licht en privacy zonder dat je inlevert op de uitstraling van je kamer. Het is simpelweg de slimste en mooiste oplossing!Aanhuis.nl | Blog: Multishades? Die wil je!

Voordelen van maatwerk duo rolgordijnen

Waarom jij duo rolgordijnen op maat moet overwegen in huis? Simpel!

  • Ze hebben de perfecte pasvorm voor elke raamopening;
  • Duo rolgordijnen op maat zijn duurzaam en gaan jarenlang mee;
  • Maatwerk zorgt voor maximale controle over lichtinval en privacy.
  • Het biedt een unieke, op maat gemaakte uitstraling die past bij jouw interieur.
  • Je kunt kiezen uit diverse materialen, kleuren en stijlen die bij jouw voorkeuren passen.

Meer weten over deze fantastische raambekleding? Dan nodigen wij je van harte uit in één van onze winkels. Er gaat niets boven het zelf ervaren van de voordelen en mogelijkheden in de winkel, toch?


Het kiezen van de juiste stof en materialen

Voel jij de stress al opkomen? Welke kleur? Welke stof? Is dit wel de raamdecoratie die ik zoek? Stop! Daar zijn wij voor.

Bij het kiezen van stoffen voor duo rolgordijnen is het belangrijk om te denken aan hoe ze eruitzien, maar ook aan hoe ze je helpen energie te besparen en geluid te dempen. Stoffen zoals dik polyester verduisteren goed, maken de kamer gezelliger en houden de warmte binnen. Als je iets meer licht wilt en toch wat privacy wilt behouden, zijn stoffen zoals linnen of polyestermixen een betere keuze. Onze duo rolgordijnen gaan jaren mee, want wij bieden alleen kwaliteitsproducten aan van o.a. Luxaflex® en Bece.

Weet je, anders plan je toch vrijblijvend een afspraak in, dan laten onze experts jou uitgebreid alle mogelijkheden zien, inclusief persoonlijk interieuradvies!


Laat je inspireren!
Lees alle blogs

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Om de juiste stof voor je op maat gemaakte duo rolgordijnen te kiezen, begin met het bepalen van je stijl en kleurvoorkeur. Overweeg de gewenste transparantie, materiaal, en eventuele extra eigenschappen zoals energie-efficiëntie of geluiddemping. Als je twijfelt of er niet uitkomt, maak dan een afspraak met onze experts die je door de opties kan leiden en persoonlijk advies kan geven om ervoor te zorgen dat je de perfecte stof kiest die past bij je interieur.


Je kunt op maat gemaakte duo rolgordijnen meestal zelf installeren, maar het vereist nauwkeurige metingen en handigheid. Als je twijfelt of je ervaren genoeg bent om jouw nieuwe duo rolgordijnen te monteren, schakel dan onze vakmensen in. Zo ben je verzekerd van een mooi eindresultaat waar je jarenlang van kunt genieten.


Duo rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof met transparante en ondoorzichtige banen voor flexibele lichtregeling en privacy. Ze hebben een modern ontwerp en bieden vaak thermische eigenschappen. Reguliere gordijnen bestaan uit één laag stof en bieden doorgaans minder controle over lichtinval en privacy. De keuze hangt af van persoonlijke voorkeur en interieurstijl.


Op maat gemaakte duo rolgordijnen kunnen veiligheid bieden met koordloze systemen, kindveiligere sluitingen en stevige bevestiging. Overweeg elektrische duo rolgordijnen voor extra veiligheid. Zorg altijd voor veilig gebruik en vraag om ons advies, vooral in huishoudens met kinderen of huisdieren.


Op maat gemaakte duo rolgordijnen kunnen energiezuiniger zijn dan standaard gordijnen als ze gemaakt zijn van isolerende materialen en goed zijn geïnstalleerd. Ze bieden betere lichtregeling en kunnen tocht verminderen. Het effect hangt af van de kwaliteit en de locatie van de installatie, maar het is het overwegen waard voor energiebesparing. Meer weten? Kom gezellig langs en laat je adviseren.


Bekijk alle veelgestelde vragen