Duurzame gordijnen

Met onze collectie duurzame producten gaat onze aandacht niet alleen uit naar het recyclen van materialen of naar het zo milieuvriendelijk mogelijk produceren van nieuwe producten. Met onze liefde voor schoonheid en oog voor kwaliteit verduurzamen wij onze collectie en brengen wij ook nog eens prachtige producten. Naast een ruime collectie duurzame vloeren, zijn wij trots een compleet nieuwe collectie duurzame gordijnen aan te kunnen bieden.

Nieuwe collectie duurzame gordijnen

Je gelooft het bijna niet wat er allemaal mogelijk is. Denk aan overgordijnen, vitrages en inbetweens in stoffen van gerecycled gebruikt materiaal en garens van bijvoorbeeld omgesmolten wegwerpplastic als petflessen.

We maken gebruik van reststromen en verduurzamen tevens het productieproces. En wie denkt dat het niet mooi is, nodigen we van harte uit eens goed te kijken. Proef op deze pagina al een beetje van de duurzame gordijnen. Kom ze bewonderen en voelen in onze winkel! Ben je benieuwd naar de kosten? Vraag een offerte aan.

80% gerecycled materiaal, 100% zacht

Onze duurzame gordijnstoffen zijn dus verkrijgbaar voor overgordijnen, vitrages en inbetweens. Stuk voor stuk met een enorme keuze in kleur, dessins en dikte van de stof.

Wat nou als we deze mooie stoffen kunnen behouden en tegelijkertijd een collectie neer kunnen zetten die beter is voor onze omgeving, het milieu en dus ook voor onszelf? Dat betekent onder meer dat het aandeel van gerecyclede garens toch zeker 80% moet zijn. En dat kan, dat bewijzen we met de nieuwe Blauw collectie duurzame gordijnen.

De stoffen voelen zacht, vallen soepel en zijn net zo mooi als je al gewend was van onze collectie gordijnen. Meer weten? Dat kan! Maak eenvoudig een afspraak.

Duurzaam in kleur en dessin

Onze duurzame gordijncollectie zit vol fascinerende kleuren en structuren. Rustige, natuurlijke kleuren zoals van chique basistinten als off white, zand en naturel tot levendige kleuren als lila en vanillegeel.

Mooie basics stoffen met bijzondere weefsels die verkrijgbaar zijn in zowel uni kleuren als hippe dessins. Wat je niet direct ziet is dat de stoffen een zeer hoog gehalte van herbruikbaar materiaal bevatten, minimaal 80%, vaak zelfs 100%, verwerkt worden in de stoffen en garens. Bijvoorbeeld reststromen en afval als polyester, wol, katoen en acryl, soms volledig uit pet of gerecyclede aardolie.

Wij gaan op deze manier verspilling tegen en hergebruiken we materialen die anders verloren zouden gaan. En dat bij jou voor de ramen!

Laat je inspireren!
Lees onze blogs

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Duurzame gordijnen met isolerende werking

De stoffen van de duurzame gordijnen hebben het allemaal; stijlvol, subtiel en sierlijk. Daarbij zijn ze kamerhoog, brandvertragend, verkrijgbaar in verschillende transparanties en verkrijgbaar met voering plus; ze zijn een lust voor het oog. Stoffen die je aan wilt raken, klassiek én een beetje stoer en ruig. Dit past in elke trend of woonstijl; of je houdt van retro of modern, basic of klassiek. Daarbij hebben gordijnen een isolerende werking en dat komt in deze tijd heel goed van pas! Er zijn zelfs stoffen die volledig biologisch afbreekbaar zijn. Zo sluit jij je gordijnen met een goed gevoel!

Wil jij ook je steentje bijdragen, dat kan al met de inrichting van je huis! Bij Aanhuis.nl hebben we een prachtige Blauw collectie. Deze collectie bestaat uit duurzame vloeren en duurzame gordijnen. Heb je de keuze voor nieuwe producten in je interieur, denk eraan dat 'groen' verkrijgbaar is in allerlei kleuren.

Maak eenvoudig een afspraak of kom langs in onze winkel!