Aflevering 6 - Schiedam

vtwonen seizoen 18 afl. 6 - Schiedam woonkamer
In deze aflevering
Datum
maart 2023
Opdrachtgever
Marlous & Kemor
Ruimte
Woonkamer, Eetkamer, Keuken, Hal
Producten
Laminaat, Plissés, Elektrische raamdecoratie

Tsja, als je samen gaat wonen neem je allebei je eigen smaak mee naar het nieuwe huis. Dat deden Marlous & Kemor ook in hun eengezinswoning in Schiedam. Hij ziet het huis het liefst minimalistisch ingericht en houdt van een industriële woonstijl. Zij houdt van kleur, het liefst flamingo's op de muur met een roze bank ervoor. Als je woonwensen zo uit elkaar liggen, wat doe je dan? Dan bel je Fietje, want zij brengt de bewoners altijd weer dichterbij elkaar!

How it started

Het is nu twee jaar geleden dat deze leuke mensen deze woning betrokken. Al die tijd is het niet gelukt om het interieur zo te kiezen dat ze er allebei blij van worden. Ze hebben van alles geprobeerd en niets heeft uitgepakt zoals gehoopt. Nu is de tijd gekomen om vtwonen stylist Fietje te vragen om hulp. Samen met de producten van Aanhuis.nl zet zij een sfeer neer waar je 'u' tegen zegt!

Welke woonwensen gaat Fietje combineren? Marlous houdt van romantisch en warme kleuren. Ze ziet haar hele huis graag vol plantjes, kaarsen en kussens. Een tikkeltje vintage en lekker comfortabel, met veel kleuren zoals geel en roze. Van haar mag er best jungle behang op de muur en een hoogpolig kleed komen, als het maar knus en gezellig is. Kemor houdt meer van de zogenoemde 'mannenlook'. Liefst een robuuste, industriële look. Grof hout en grote meubels gecombineerd met kleuren als cognac, donkergroen en bordeauxrood.

Dat geen klus onmogelijk is voor Fietje, bewijst ze deze aflevering wel. Kijk mee en dompel je onder in een waanzinnig mooi en warm interieur met stoere elementen!

vtwonen seizoen 18 afl. 6 - Schiedam woonkamer
vtwonen seizoen 18 afl. 6 - Schiedam eetkamer
vtwonen seizoen 18 afl. 6 - Schiedam eetkamer

Aanhuis.nl moment 1

Als eerste pakt Fietje de basis van iedere woninginrichting aan; de vloer. Ze heeft rekening gehouden met intensief gebruik van de vloer, want Marlous & Kemor hebben twee grote honden. De vloer mag dus prettig in onderhoud zijn en tegen een stootje kunnen.

Er is gekozen voor de Aanhuis.nl laminaatvloer California in de kleur Bakersfield. Laminaat is krasvast en gaat jarenlang mee en past eigenlijk in elke woonstijl. Deze antraciet grijze vloer sluit helemaal aan bij de industriële, strakke smaak van Kemor en laat zich goed combineren met warme kleuren waar Marlous van houdt. De planken hebben aan elke kant een groef, waardoor het net een echte houten vloer lijkt, met alle gemakken van laminaat.

De toplaag van het laminaat is goed bestand tegen krassen van de hondenpoten en makkelijk in onderhoud. Stofzuigen en af en toe vochtig dweilen met een daarvoor geschikt reinigingsmiddel is vaak al voldoende. En het leggen van je nieuwe vloer? Dat doen de vakmensen van Aanhuis.nl met de grootst mogelijk nauwkeurigheid voor je!

Wow! Zo combineer je stoer met vintage!

Aanhuis.nl moment 2

Fietje kiest voor plisségordijnen van BeCe aan de voorkant en achterkant van het huis. Plissés hebben een honingraatstructuur. Het materiaal voelt bamboe, rietachtig aan en dat geeft een natuurlijke uitstraling.

Ze zijn voorzien van een top down bottom up-systeem, waardoor je ze echt op elke gewenste stand hangt. Je kan ze zelfs in het midden van je raam hangen, zodat er aan de bovenkant én onderkant licht naar binnen komt.

En om het helemaal af te maken, bedien je deze plissés op afstand. Dus stel je eens voor; languit op de roze bank, filmpje kijken en de raamdecoratie sluiten met een afstandsbediening of een app op je smartphone of tablet...

Voel je 'm? Wil je meer weten? Kom langs!

Bezoek onze winkel

Aanhuis.nl moment 3

Want niet alleen plissés, maar alle raamdecoratie en gordijnen kan je elektrisch bedienen. Je hoeft hiervoor niet altijd een volledig nieuwe bekabeling aan te leggen.

De plissés in Schiedam hebben elektrische accu motoren, die eenvoudig op te laden zijn. De eenvoudigste en snelste manier om je raamdecoratie elektrisch te bedienen.

Bij Aanhuis.nl weten we er alles van. Wil je alles weten over de mogelijkheden over elektrische gordijnen of heb je interesse in smart home?

Kom langs in onze winkel of maak eenvoudig een afspraak!

Maak een afspraak

Tot slot

Nou, wat vind je ervan? Wat kan Fietje dat, wij zijn fan! Zit je, net als Marlous & Kemor, te stoeien met jullie uiteenlopende woonwensen? Wil je advies welke vloer het beste in jullie huishouden past? Of heb je oren naar alle mogelijkheden voor smart home? Kan je wel een beetje advies gebruiken? Vraag dan vrijblijvend een interieuradvies aan. Onze vakmensen denken graag met je mee. Wij geven advies, zorgen voor bakken inspiratie en combineren dit met kwalitatief goede producten. En als je wenst, nemen we je al het werk uit handen. Waar wacht je nog op? Tot gauw!

Boek een interieuradvies

vtwonen seizoen 18 afl. 6 - Schiedam woonkamer laminaat
vtwonen seizoen 18 afl. 6 - Schiedam laminaat
Sandra
Geschreven door Sandra
Geschreven door
Sandra

Hi, mijn naam is Sandra

Niets is leuker dan lekker bij mensen naar binnenkijken of onze winkel te bezoeken, inspiratie op te doen en daar over te schrijven! Want bij Aanhuis.nl adviseren en inspireren wij je met de nieuwste tips en trends. Wij weten alles over woonstijlen en bieden je de beste merken voor werkelijk alles in jouw huis. Dus ga je verhuizen, verbouwen of wil je die ene kamer aanpakken? Je reis naar een nieuw interieur start hier! Waar wacht je nog op?