Tapijt

Tapijt kennen we allemaal. Tapijt is de meest zachte vorm van vloerbekleding en geeft je een warm en behaaglijk gevoel. Ideaal voor op de slaapkamer. Tapijt is er in vele soorten, niet alleen qua uitvoering zoals hoogpolig, laagpolig of met luspool, ook qua kleur en patronen. Tapijt met een patroon is enorm sfeervol, decoratief en geeft net dat tikkeltje extra aan je kamer. We hebben diverse collecties als het gaat om tapijt. Van stoer tot heel chique. Van wit tot bontgekleurd. En van ruw en strak tot ultrazacht en wollig. Wat vind jij mooi?

Waarom tapijt?

Door zachte vloerbedekking op je vloer demp je het geluid en heb je minder kans op uitglijden, wat de vloer veilig maakt. Door de stof werkt het warmte isolerend en is het in vele gevallen geschikt voor mensen met allergieën. Met een tapijt creëer je namelijk een gezond binnenklimaat. Tapijt is verkrijgbaar op de rol en ook in tapijt tegels.

Tapijt en karpetten

Tapijt is vaak kamerbreed, van muur tot muur. Vind je dat wat veel, bekijk onze karpetten ook wel vloerkleden genoemd. Ook de karpetten heb je in allerlei materialen, structuren, kleuren en vormen. Bij Aanhuis.nl hebben we tapijt van verschillende merken zoals Best Wool, Desso, Bonaparte, Parade, Interfloor en Cotap.

Tapijt kopen?

Bij Aanhuis.nl vind je niet alleen het mooiste tapijt in vele kleuren en dessins. Wil je hoogpolig of laagpolig tapijt? Rood, gestipt of gestreept? Alles kan!

Service van Aanhuis

We bieden ook de service die je mag verwachten van een goede woninginrichter. Zo geven we je advies over welke vloer het beste bij je past. Onze interieurstylist geeft richting aan je stijl en geeft je volop inspiratie als het gaat om dessin en kleur. Al onze adviseurs in de winkel weten precies welke vloer geschikt is voor iedere gezinssituatie.

En weet je al of je je nieuwe tapijt laat leggen? Doen! Onze vakmensen doen het graag voor je, met een precisie waardoor jij optimaal kan genieten van je nieuwe vloerbedekking!

Tapijt laten leggen? Ja doen!

Bij Aanhuis.nl vind je niet alleen het mooiste tapijt van Aanhuis. We bieden ook de service die je mag verwachten van een goede woninginrichter. Zo geven we je advies over welke vloer het beste bij je past. Onze interieurstylist geeft richting aan je stijl en geeft je volop inspiratie als het gaat om dessin en kleur. Al onze adviseurs in de winkel weten precies welke vloer geschikt is voor iedere gezinssituatie.

Na het uitzoeken bestellen we je vloer en komen we deze desgewenst leggen, inclusief het egaliseren en de afwerking. Aanhuis.nl zorgt ervoor dat jij de perfecte tapijtvloer in je huis hebt liggen, zodat je jarenlang kunt genieten. Ook als je een keer een vlekje hebt gemaakt en je wilt je tapijt reinigen, ben je bij ons aan het goede adres. Wij geven je graag tips over welke tapijtreiniger of met wel sopje je dit het beste kan doen. Zodat jij met name kunt genieten van je nieuwe vloerbedekking.

Meer weten over onze service? Kom naar onze winkel of maak een afspraak!

Laat je inspireren!
Lees onze blogs

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Tapijt is de meest geluiddempende vloerbedekking die je kunt kiezen. En hoe dikker, hoe beter. Dat is vaak ook de reden dat we tapijt vaak leggen in een slaapkamer of in hotels. Naast dat tapijt natuurlijk zacht, comfortabel en warm is.

Tapijt of vloerbedekking is, als je de vloer goed blijft onderhouden, een hygiënische vloer. Stof, haren en kruimels krijg je gemakkelijk weg met de stofzuiger. Vaak heb je bij tapijt last van zand, of je nu een hoog- of laagpolig tapijt hebt. Met een goede schoonloopmat heb je dat probleem opgelost.

In principe kan je zowel laag- als hoogpolig kiezen. Echter hoogpolig tapijt is door de lange polen lastiger goed schoon te maken. Wil je toch graag hoogpolig tapijt, dan kan je een vloerkleed overwegen.

Bekijk alle veelgestelde vragen