Wist je datjes editie Duettes

Duettes zijn hot! Strak, isolerend, stoer, tijdloos... Welkom in Duettes-wonderland! Te veel opties? Niet getreurd, ik geef je een paar ‘wist je datjes’ over de meest gewilde raamdecoratie. Zie je, het voelt nu al een stuk makkelijker, lees gauw de blog.

Duette gordijnen soorten

Jemig, wat heb je op deze aardbol toch vele verschillende soorten raamdecoratie. Toch pik ik er eentje uit om nu, in de winter eens goed toe te lichten. Het rad van raamdecoratie heb ik een spin gegeven en de winnaar van de dag is tadadadaaa: Duettes!

Er zijn verduisterende Duettes, Luxaflex® Duettes® Shades, Duettes op maat, isolerende Duettes en heel erg mooie Duettes van prachtig gevouwen stofjes in kleur of zelfs met een structuurtje erin. Welkom in het mega-keuze-Duettes-wonderland! Te veel variaties? Leuk toch, alle opties die je kan wensen. Niet getreurd, ik geef je gewoon een paar ‘wist je datjes’ over een praktisch en super populair product. Maakt het makkelijker.

Ontdek onze duettes

Isoleren met Duette shades!

Wist je dat Duettes weer heel anders zijn dan plissés? Heel simpel gedacht misschien, maar ondergetekende (ik dus) dacht dat het gewoon hetzelfde was. Gewoon een ander naampje voor hetzelfde. Ik had het mis. Maar, wat is nu het verschil?

Duettes isoleren!

Duettes zijn gemaakt van een dubbele stof wat isolerend werkt. In de winter komt kou niet door de ramen naar binnen én in de zomer laat hij de warmte lekker waar het hoort: buiten! Niet alleen voor kou en warmte werken duettes isolerend, ook voor geluid. De dubbele laag stof werkt namelijk geluidsabsorberend. Vragen? Kom naar de showroom, ontdek en test zelfs elektrische duettes en laat je inspireren en adviseren.

Maak een afspraak

Wist je dat Duettes bestaan uit 3 verschillende soorten stoffen?

Duettes op maat: keuzes keuzes keuzes

  • Wil je veel licht in huis en ben je uiterst nieuwsgierig en boeit het je niet dat nieuwsgierige anderen bij je naar binnen kunnen kijken? -> Transparante stoffen voor je Duette shades zijn zeer geschikt.
  • Kan je genoegen nemen met schimmen en iets minder licht? -> Semi-transparante Duettes zijn helemaal jouw ding!
  • Of ben je erg gesteld op je privacy en leef jij het liefst in het donker? -> Verduisterende duette gordijnen zijn de ideale oplossing.
Duettes met inmeten en monteren

En wist je dat je bij Aanhuis.nl uit de verschillende stoffen voor je dupligordijnen kan kiezen? Want bij ons ben je aan het juiste adres voor Duettes op maat. Ook het inmeten en monteren mag je aan de vakmensen overlaten, no worries!

Wist je dat Duettes verkrijgbaar zijn in meer dan 400 kleuren of dessins?

Dus aan jou de keuze uit alle kleuren van de regenboog voor je nieuwe Duettes voor je woonkamer, slaapkamer kinderkamer of het dakraam op zolder. Dus even heel simpel gezegd: leef je uit!

Wat je ook maar als kleur of duo-kleur (onder en boven verschillend) in gedachten hebt. De kleur is daar! Ook als je iets met een patroontje wilt, op Duettes kan het. Verder dan je creatieve brein het zal bedenken.

Duettes advies

Kan je wat hulp gebruiken bij het denken in duette-gordijn kleuren, of vooral het combineren met materialen en woonstijlen? Onze adviseurs denken graag met je mee tijdens een oriënterend interieuradvies gesprek.

Meer over interieuradvies

Wist je dat wij bij Aanhuis.nl errug veel Duettes hebben?

Kom naar de showroom en ontdek het ruime assortiment Duette shades! Van bekende merken zoals Luxaflex®, BeCe en natuurlijk onze eigen Aanhuis.nl collectie. Ik daag je uit alle Duettes in de winkel te ontdekken. Met misschien nog wel veel meer wist je datjes.

Bezoek onze winkel

Duette gordijnen wil je voor elke kamer!

Karin
Geschreven door Karin
Geschreven door
Karin

Hoi, ik ben Karin, interieurblogger bij Aanhuis.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Toch nog vragen?

Kies een winkel en neem vrijblijvend contact met ons op. Kies jouw Aanhuis winkel