Smart Home

Wat mannen willen en wat vrouwen stiekem onwijs praktisch vinden. Met één iemand praten of ‘appen’ die gelijk antwoord geeft en doet wat je wil in huis. De lampen aan, de verwarming hoger of je gordijnen dicht. Je hoeft het vaak niet eens aan te sturen, het gaat gewoon vanzelf. En dat alles is mogelijk op afstand, dat is de start van je Smart Home. En de start van Slimmer Wonen, de toekomst van jouw woning.

Elektrisch bedienbaar

Je ziet tegenwoordig al veel producten op de markt komen die we ‘slim’ kunnen bedienen. Van de vele apparaten zijn de nieuwste series al Smart Home gemaakt, die je vooraf kan instellen of via spraak of je smartphone kan bedienen. Bij Aanhuis.nl spelen we graag een rol als het gaat om het slimmer maken van je woning. Vandaar dat wij dan ook Slimmer Wonen compleet omarmen. Hoe? Denk aan je raamdecoratie en gordijnen.

Met o.a. Luxaflex® PowerView® en onze eigen Aanhuis slimme raamdecoratie zijn we al grote voorloper als het gaat om het elektrisch bedienen van je raamdecoratie en gordijnen. Met de app, of via de Hub kan je er al voor zorgen dat je duettes sluiten op het moment dat jij het wilt. Ook kan je van tevoren instellen op welke tijd ze dicht moeten of juist open. Je kan hem zelfs laten koppelen met een weer app! Komt er ineens veel zon? Dan gaat je raamdecoratie dicht. Je hoeft zelf niet meer te doen, alles gaat vanzelf.

Naast elektrisch bedienbare raamdecoratie hebben we ook elektrische rails voor je gordijnen. Ideaal als je hele hoge gordijnen hebt. Ook onze elektrische vloerverwarming valt aan te sturen op de slimme manier. Nu zijn ze samen nog veel slimmer als je ze samenbrengt in onze ‘Smart Home box’. Kom het allemaal ontdekken in de winkel!

Bezoek onze winkel

Voordelen Slimmer Wonen

Even een aantal voordelen van Slimmer Wonen. En laten we vooropstellen, gemak is het toverwoord.

 • Bediening: onze vakmensen komen langs, installeren je slimme apparaten en het werkt gelijk
 • Leven: stuur je apparaten aan zoals jij wilt leven in jouw huis
 • Comfort: je huis op temperatuur, gordijnen dicht en de lampen aan als je thuiskomt na een dag lang werken.
 • Veiligheid en privacy: dankzij de scènes die je kunt instellen voor je raamdecoratie en het licht in huis ben je voor inbrekers en nieuwsgierige mensen altijd thuis
 • Duurzaam en energievriendelijk: weinig onnodig en veel efficiënter stroomverbruik

Ben je benieuwd naar de opties voor elektrische raamdecoratie of gordijnen bij jou thuis? Stel je vragen over raambekleding of vloerverwarming aan een van onze adviseur. Of beleef en test gewoon even de bestuurbare raamdecoratie in de winkel.

Laat je inspireren!
Lees alle blogs

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Als je gekozen hebt voor elektrisch bedienbare raamdecoratie, dan kun je die vaak op verschillende manieren bedienen. Denk daarbij aan een aparte afstandsbediening, een app op je telefoon of tablet en soms valt je systeem te koppelen met je Smart Box. Via Google Home is het dan mogelijk een commando geven om je raamdecoratie te openen of te sluiten.

Meer over je slimme raamdecoratie zie je bij onze Smart Home opties.

Een pvc vloer kan je zeker combineren met vloerverwarming. Dat kan ingefreesde of elektrische vloerverwarming zijn. Laat je in ieder geval adviseren welke pvc vloer het beste past bij jouw wensen en woonsituatie want de verschillende soorten vloerverwarming werken net iets anders.

Kies een hoogwaardige pvc vloer met een lange levensduur zodat je jaren vooruit kunt. Omdat de diktes van pvc vloeren en de samenstelling van het materiaal verschillend zijn is de mate waarin ze warmte doorgeven naar de ruimte ook anders. Graag geven wij je goed advies, dan haal jij het maximale uit je nieuwe pvc vloer!


De meest voorkomende vloerverwarming is infrezen. In de bovenkant van de cementdekvloer worden sleuven gemaakt. De buizen liggen boven in de sleuven van de vloer. De sleuven worden gedicht door het aanbrengen van een dunne laag cement. Zo wordt ook gelijk de vloer geëgaliseerd.

Elektrische vloerverwarming maakt gebruik van matten, geleidende folie of elektrische kabels die op de bestaande ondervloer worden gelegd. Installatie van elektrische vloerverwarming is daardoor relatief goedkoop. Elektrische vloerverwarming wordt voornamelijk gebruikt als bijverwarming.

Je vouwgordijnen elektrisch bedienen is zeker een optie. Naast de bediening van een (slim)koord, hebben we diverse systemen waarbij je met een druk op de knop of met het gebruik van je telefoon, of je Smart Box je vouwgordijnen omhoog en omlaag kunt laten bewegen.

Vraag er zeker naar in onze winkel, we helpen je graag als het gaat om het elektrisch bedienen van je vouwgordijnen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Slimmer raampakket

Speciaal voor Aanhuis.nl heeft Slimmer Wonen het Slimmer raampakket. In dit pakket zitten alle opties om je raamdecoratie en je gordijnen elektrisch aan te sturen. Dat kan op diverse manieren:

 • Met spraak; dus praten met je Google Home om je gordijnen te sluiten en/of te openen. Ook te gebruikten voor het openen of dichtdoen van je raamdecoratie.
 • Door diverse commando’s in te stellen zoals: ‘Hey Google, welterusten’ en alles sluit (als dat nog niet was natuurlijk).
 • Met een afstandsbediening
 • Met een app op je telefoon
 • Met een slimme schakelaar aan de wand. Deze kan je instellen in verschillende scenario’s.
 • Van tevoren instellen van scènes. Zoals om 7:00 uur in de ochtend alles openen en ’s avonds om 22:00 uur alles dicht.
 • Met een koppeling van een ‘weer-app’. Komt de zon ineens opzetten terwijl je op je werk bent en jij hebt je raamdecoratie open? Door de schakeling met de app zal je raamdecoratie sluiten; en dat is pas écht slim!

Koel in de zomer en warm in de winter
Jouw slimme raamdecoratie of slimme gordijnen gaat automatisch dicht op zonnige dagen en houdt je huis lekker koel zonder omkijken, zelfs als je niet thuis bent.
Ben je wel thuis? Dan vraagt het systeem of je de raamdecoratie wil sluiten. Zo schrik je niet ineens als je elektrische raamdecoratie vanzelf dicht of opengaat. De meeste raamdecoratie en gordijnen zorgen voor warmte binnen. Het werk isolerend en daardoor blijft de warmte binnen. Is het koud buiten? Dan sluit je raamdecoratie automatisch, zo blijft jouw huis lekker warm. Met dit pakket ben je helemaal klaar voor de toekomst. Het valt namelijk uit te breiden met Slimme verlichting. Zo heb je je scenario’s helemaal compleet.

Slimmer Wonen met Luxaflex® PowerView® Automation

Slim wonen kan met elektrisch bedienbare raamdecoratie en gordijnen. Daar is een motortje voor nodig in de rails of in montagebak van je raamdecoratie. Luxaflex® PowerView® Automation heeft dat. Door het gebruik van een app of een afstandsbediening kan je je raamdecoratie en/of je gordijnen bedienen. In vooraf ingestelde scènes, scenario’s, of wanneer jij het wilt zonder van de stoel of bank op te staan. Geen geouwehoer meer met touwtjes, maar alles elektrisch.

Met PowerView® van Luxaflex® kan je Slimmer Wonen en het hele Smart Home systeem compleet maken. Wil je meer weten over Luxaflex® PowerView®, kijk dan op onze PowerView® pagina of kom langs in één van onze winkels.

Bezoek onze winkel

Slimmer Wonen met verlichting

Om je Smart Home compleet te maken kan je ook je verlichting toevoegen in je scenario’s. Zo bedien je al je verlichting met één knop, of ook met spraak. En stel ze in op diverse scènes. Met slimme ledlampen heb je keuze in alle kleuren. Dus wil jij een romantisch avondje? Geef Google dan het commando ‘romantisch’ en je verlichting dimt, de raamdecoratie gaat erbij dicht én als je het helemaal compleet wilt hebben, speel dan gelijk Adele af op je Sonos. Want ook je Sonos valt natuurlijk aan te sluiten aan je Google Hub.

Wifi upgrade met onze Wifi-pakketten

Als je alles elektrisch wilt bedienen, heb je goed internet nodig in huis. Met de beste Wifi van ons Wifi-pakket heb je overal het bereik wat je nodig hebt. Van achter in je tuin tot op zolder. Wat je ook doet, je netwerk werkt met je mee.

De Wifi-scan
Om te checken of je Wifi in je huis goed is, starten we met een Wifi-scan om het hele huis in kaart te brengen. Zo kunnen we bepalen wat de beste plek is voor optimale plaatsing om het beste Wifi-signaal te realiseren. Deze installeren we, samen met meerdere Wifi-access points voor nog een beter bereik. Zo heb jij geen omkijken meer naar je netwerk en het Wifi-bereik.

Maak een afspraak

Hoe zorg je er nu voor dat al je slimme apparaten gekoppeld zijn, zonder dat je steeds een aparte app moet gebruiken? Of heb je geen idee hoe de ‘Smart Home box’ moet installeren en wil je er gelijk alles uithalen wat erin zit? Kom dan naar Aanhuis.nl. Door onze exclusieve samenwerking met de ‘Slimmer Wonen’ specialisten is het mogelijk om in onze winkel of hieronder een afspraak te maken. Je krijgt advies over de ‘Smart Home box’ en de slimme producten die wij leveren. Wil je gelijk alles ‘slim’ in huis? Informeer dan naar de uitgebreide pakketten.

Maak een afspraak