Op maat laten maken

Jouw inrichting is uniek, jouw huis is uniek. Vandaar dat vele producten die je bij ons in de winkel uitzoekt, speciaal voor jou op maat worden gemaakt. Denk aan kasten op maat, stalen deuren raamdecoratie en je gordijnen. En ons is niets te gek; van rond tot 5 meter breed: Aanhuis.nl maakt of laat het exact op maat maken.

Alles precies passend

Nogmaals, ieder huis is uniek. Geen maat is hetzelfde. Daarom maken wij alles op maat. Bij onze montage service komen wij van te voren inmeten. Ook die schuine hoek voor je kast op maat op zolder, of je duettes voor je ronde raam in de woonkamer. Wij zorgen ervoor dat het past, goed zit en goed werkt.

De 'op maat laten maken' service geldt voor onze raamdecoratie, gordijnen, horren, stalen deuren en kasten op maat. Allemaal producten die je beter niet 'standaard' voor in huis kunt aanschaffen, maar veel beter exact op maat kunt bestellen.

Iets op maat maken, dat is niet iets waar jij je handen aan vuil moet maken. Niet dat je het niet kunt, maar meer dat je ook de zekerheid hebt dat het goed is én dat je, als er toch iets niet klopt, de garantie nog hebt op een nieuw product. Hulp nodig?

Hoe werkt het?

Als je je raamdecoratie of gordijnen hebt uitgezocht, komen we bij je thuis om de maten van de kozijnen, ramen, muren of de hoogte van de plafonds op te nemen. Zo weten we hoeveel stof er nodig is en eventueel in welke vorm we de raamdecoratie laten maken. Gordijnen maken we korter waar nodig, raamdecoratie maken we zo breed mogelijk als je dat wenst. Oftewel, alles is exact op maat gemaakt. Hetzelfde geldt voor horren en voor stalen deuren.

Kasten op maat

Bij kasten op maat is het een ander verhaal. Daar willen we eerst graag de maten weten, voordat we samen met jou, je kast gaan ontwerpen. Soms is een eigen meting voor de start al voldoende, maar is de kast helemaal getekend, dan komen we de exacte maten opmeten. Zo heb jij je unieke kast op maat, geheel naar jouw wens.

Kies jouw producten op maat, of laat je kast op maat uittekenen. Plan nu een afspraak, dan maken wij tijd voor je vrij.