Zwarte visgraat pvc-vloeren

Visgraat pvc-vloeren zijn al jarenlang een hit! Ze zijn duurzaam, waterbestendig en gemakkelijk in onderhoud, zo'n droomvloer wil jij ook! Vind jij het ook fantastisch dat pvc-vloeren in zoveel verschillende opties beschikbaar zijn? Je kunt uit diverse kleuren, patronen en zelfs structuren kiezen. Zoals bijvoorbeeld zwart. Een stoere kleur, vind je niet?

Moduleo Roots - Zwarte visgraat pvc-vloer
Moduleo Roots - Zwarte visgraat pvc-vloer
Moduleo Roots - Zwarte visgraat pvc-vloer

Waarom een zwarte visgraat pvc-vloer?

Een zwarte visgraat pvc-vloer zien we ook steeds vaker. Denk jij nu stiekem; waarom zwart? Want door donkere kleuren lijken ruimtes toch vaak kleiner? Maar heb je al eens nagedacht over alle voordelen die een zwarte pvc-vloer heeft? Wij wel en die hebben we natuurlijk voor jou opgesomd!

Chique en modieus

Ondanks het traditionele advies om donkere kleuren te vermijden vanwege het verkleinende effect op ruimtes, kunnen zwarte pvc-vloeren juist een gevoel van diepte creëren en de ruimte optisch vergroten. Een zwarte visgraat pvc-vloer voegt een stijlvolle en eigentijdse uitstraling toe aan jouw ruimte. De kleur zwart wordt vaak geassocieerd met elegantie en mode, vergelijkbaar met de dresscode Black Tie. Met deze vloer geef je jouw interieur een chique en modieuze boost.

Versterk het contrast

Je versterkt het contrast in jouw ruimte. Als je muren en meubels in lichte kleuren hebt, valt de zwarte visgraat pvc-vloer op en fungeert hij als een opvallende highlight die zich onderscheidt van de rest van je interieur.

Benieuwd naar onze zwarte visgraat pvc-vloeren?

Kom langs in de winkel!

Moduleo Roots - Zwarte visgraat pvc-vloer

Zwarte visgraat pvc-vloer; perfect voor iedere ruimte!

In de woonkamer, keuken, slaapkamer of zelfs badkamer; je kunt je zwarte visgraat pvc-vloer overal toepassen! Doordat pvc-vloeren waterbestendig zijn, zijn ze ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers. Ook in de keuken zijn ze perfect doordat ze opgewassen zijn tegen morsen en spatten. Zo kun je lekker je ding doen zonder je zorgen te maken over wat waterspetters op de zwarte visgraat pvc-vloer.

Onderhoudsvriendelijk

Zwarte visgraat pvc-vloeren hebben als groot voordeel dat je er minder vuil op ziet dan op lichte pvc-vloeren. Hoewel pvc-vloeren al minimaal onderhoud vragen, biedt de zwarte kleur extra voordelen, vooral als je huisdieren hebt, omdat je haren dan minder goed ziet.

Zwarte visgraat pvc-vloer met vloerverwarming

Het fijne aan een zwarte visgraat pvc-vloer is dat de vloer nooit koud aanvoelt als je op blote voeten loopt. Zo krijg je 's ochtends nooit meer koude voeten tijdens het zetten van je eerste kop koffie in de keuken of tijdens het tandenpoetsen in de badkamer. Wil je nóg meer verwennerij voor je blote voeten? Overweeg dan vloerverwarming! Ook dat kan met een zwarte visgraat pvc-vloer.

Lees meer over vloerverwarming


Moduleo Roots - Zwarte visgraat pvc-vloer

Wat kost een zwarte visgraat pvc-vloer?

Wanneer we de kosten van een zwarte visgraat pvc-vloer berekenen, houden we rekening met diverse wensen die invloed hebben op de totaalprijs. We kijken natuurlijk naar de nodige vierkante meters, maar denk ook aan de vele opties die jij kunt kiezen!

  • Wil je jouw vloer met of zonder vloerverwarming?
  • Wil je smalle of brede pvc-planken?
  • Kies je vloer een klikvloer of een pvc-vloer die vastgelijmd wordt?

Daarnaast houden we ook rekening met het leggen. Het kan zijn dat er voorwerk nodig is zoals het egaliseren van jouw bestaande vloer. Al met al zijn het dus een boel factoren waar we naar kijken!

Ben jij benieuwd wat een zwarte visgraat pvc-vloer zou kosten voor jouw huis?

Vraag een offerte aan

Therdex - Zwarte visgraat pvc-vloer
Moduleo Roots - Zwarte visgraat pvc-vloer

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

De kosten van een pvc vloer variëren afhankelijk van factoren als de kwaliteit, het merk, de stijl en het aantal vierkante meters. Houd daarom rekening met de benodigde oppervlakte voor een nauwkeurige schatting van de kosten. Is het daarnaast nodig om de ondergrond te egaliseren? Ook dat is onderdeel van het traject vloer laten leggen.

En tot slot natuurlijk de volledige afwerking, want ook de plinten worden aangebracht. Als we alles compleet hebben maken we uiteraard graag een offerte voor je op!

Jazeker! Behalve dat clickvinyl heel sterk, krasbestendig en niet vlekgevoelig is, is het ook nog eens waterbestendig! Pvc vloeren lenen zich uitstekend voor vochtige ruimten als een keuken of badkamer. Verlijmde pvc vloeren zijn waterbestendig maar niet bestand tegen lekkages. De clickvinyl vloeren van COREtec zijn zelfs 100% watervast! Vraag deskundig advies in onze winkel.

Is clickvinyl geschikt voor de badkamer en de keuken?

Behalve dat clickvinyl heel sterk, krasbestendig en niet vlekgevoelig is, is het ook erg waterbestendig. En daarmee uitermate geschikt voor vochtige ruimten als een keuken of een badkamer. Rondom een wasbak of vaatwasser waar ‘spatwater’ aanwezig is of waar weleens iets valt, is pvc heel geschikt. We merken graag op dat clickvinyl zich het best in de badkamer onderhoud wanneer er een douchebak aanwezig is. Wij raden niet aan om clickvinyl in de douchehoek te leggen.Een pvc vloer kan je zeker combineren met vloerverwarming. Dat kan ingefreesde of elektrische vloerverwarming zijn. Laat je in ieder geval adviseren welke pvc vloer het beste past bij jouw wensen en woonsituatie want de verschillende soorten vloerverwarming werken net iets anders.

Kies een hoogwaardige pvc vloer met een lange levensduur zodat je jaren vooruit kunt. Omdat de diktes van pvc vloeren en de samenstelling van het materiaal verschillend zijn is de mate waarin ze warmte doorgeven naar de ruimte ook anders. Graag geven wij je goed advies, dan haal jij het maximale uit je nieuwe pvc vloer!


Pvc heeft de eigenschap dun te zijn. Maar wat zegt dat over de kwaliteit? En hoe dik moet jouw pvc vloer dan eigenlijk zijn? Al onze merken PVC vloeren hebben een slijtlaag. De slijtlaag zorgt voor de krasbestendigheid en ook voor een lange levensduur van de vloer. Voor beiden geldt dat het wel afhankelijk is van de mate van het gebruik en het onderhoud. Het komt er op neer dat hoe dikker de slijtlaag, hoe minder snel krassen in jouw vloer.

Alle pvc vloeren hebben dus een slijtlaag. Heel fijn! Mocht je pvc in jouw huis overwegen dan heb je aan 0,25mm voldoende. Wil je pvc voor zwaar en/of projectmatig gebruik dan kom je gauw op een dikte van; 0,55mm tot 0,70mm voor zwaar huishoudelijk gebruik tot zwaar projectmatig en industrieel gebruik zoals in een winkel of in een fabriek.De overeenkomst is dat ze beiden van kunststof gemaakt zijn. Vinyl is meestal iets dikker en flexibeler dan pvc. Beide vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins. Wil je het verschil zelf bekijken? Doen! Kom langs in onze winkel!


Het materiaal waarvan pvc vloeren en laminaat vloeren gemaakt worden is verschillend. Daar zie je aan de bovenkant niets van. Beide vloersoorten zien eruit als bijvoorbeeld een echt eikenhouten vloer. Het verschil zit wel in de eigenschappen van de vloer, bij de productie van laminaat worden verschillende lagen, waaronder hout, op elkaar geperst. Hierdoor is laminaat dikker dan pvc.

Omdat hout een van de bestanddelen van laminaat is kan je deze vloersoort beter niet kiezen voor bijvoorbeeld een badkamer. Een pvc vloer is bestand tegen water en daarmee prima geschikt voor vochtige ruimtes.

Bij pvc klikvloeren en laminaat vloeren die op een ondervloer gelegd worden hoor je wel wat woongeluiden. Een verlijmde PVC vloer geeft weinig contactgeluid en is zeer geschikt voor vloerverwarming.


Moet onder elke pvc vloer een ondervloer gelegd worden? Van welk materiaal is de ondervloer? En kan je ondervloer en pvc vloer ook combineren met vloerverwarming? Tegenwoordig zijn er pvc vloeren met geïntegreerde ondervloer, dit is een fijne oplossing wanneer de ondergrond niet egaal is. Zoals je merkt zijn er veel mogelijkheden en dus ook evenveel oplossingen. Kom naar onze winkel en wij adviseren je graag over jouw specifieke situatie.

Het blijft een kwestie van smaak. Maar wanneer je een strakke pvc vloer hebt liggen adviseren wij deze af te werken met een strakke mdf plint. De plinten zijn uiteraard in verschillende hoogten leverbaar. Geef deze dezelfde kleur als jouw muren of juist een contrasterende kleur en af is jouw ruimte!


Na het uitzoeken bestellen we je pvc vloer en komen we deze desgewenst leggen, inclusief het egaliseren en de afwerking. Onze stoffeerders zorgen er voor dat het leggen van de ondervloer en het egaliseren perfect worden uitgevoerd. Hierdoor kan de pvc vloer (click of dryback) strak worden gelegd en kun jij optimaal genieten van een mooie vloer die op de juiste manier is gelegd. Zeker zijn van een goed resultaat? Dan kun je je pvc vloer dus het beste laten leggen.

Bekijk alle veelgestelde vragen