Interfloor vloeren

Interfloor is een gerenommeerd bedrijf dat bekend staat om zijn kwalitatieve vloeren en innovatieve ontwerpen. Met jarenlange ervaring en expertise heeft Interfloor een solide reputatie opgebouwd als een betrouwbare leverancier van vloeren. Het bedrijf biedt een ruim assortiment, waaronder tapijt, vinyl en pvc. Met een focus op kwaliteit en duurzaamheid streeft Interfloor ernaar om aan de diverse behoeften en smaken van klanten te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een hippe pvc vloer, zacht tapijt of een duurzame en onderhoudsvriendelijke vinylvloer, Interfloor heeft het. Met een sterke focus op innovatie en trends in de vloerenindustrie, blijft Interfloor voorop lopen door voortdurend nieuwe ontwerpen en technologieën te ontwikkelen. Er is vast een Interfloor vloer voor jou!

Interfloor vloeren

Interfloor biedt een uitgebreid assortiment vloeren. Denk aan:

  1. Tapijt: een brede selectie tapijten die variëren in stijl, structuur en kleur. Van luxueus en zacht tot stevig en duurzaam, er is voor elk interieur en elke smaak wel een tapijt te vinden. Tapijt biedt comfort, geluidsisolatie en warmte, waardoor het ideaal is voor woonruimtes, slaapkamers en andere gezellige plekken in huis.
  2. Vinyl: een gevarieerd aanbod aan vinylvloeren die duurzaam, onderhoudsvriendelijk en stijlvol zijn. Vinyl is verkrijgbaar in verschillende looks, zoals hout, steen, tegels en abstracte patronen, waardoor je de gewenste uitstraling kunt creëren. Vinyl vloeren zijn geschikt voor verschillende ruimtes, waaronder keukens, badkamers en commerciële omgevingen.
  3. PVC: hoogwaardige pvc-vloeren die bekend staan omdat ze krasvast en oersterk zijn. Ze zijn verkrijgbaar in dessins als natuurlijke hout- en steenlooks tot eigentijdse patronen.

Interfloor biedt een uitgebreid assortiment aan vloeroplossingen, variërend van zachte tapijten tot duurzame vinylvloeren en veelzijdig pvc. Wil je weten hoe je een vloer moet onderhouden?

Onderhoud vloer

Ervaringen met Interfloor

Interfloor staat bekend om het leveren van mooie en goede vloeren. Ze streven naar een lange levensduur van hun vloeren. De keuze is ruim; tapijt, vinyl of pvc. Hierdoor zit er vast een vloer bij die bij jouw smaak, interieur en budget past.

Interfloor blijft op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de vloerenindustrie. Ze streven naar innovatie in ontwerp, materialen en technologie om hun klanten de beste vloeroplossingen te bieden.

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen om een keuze voor jouw nieuwe vloer te maken? Wij helpen je graag!

Boek een interieuradvies


Sandra
Geschreven door Sandra
Geschreven door
Sandra

Niets leuker dan lekker bij mensen binnenkijken of onze winkel binnenlopen, inspiratie opdoen en daar over schrijven!