Forbo vinyl collectie

Ben jij op zoek naar een geweldige vinyl vloer? Een vloer waarvan je op aan kunt? Ontdek de collecties Novilon® Nova Luxe, Novilon® en Viva Beton van Forbo! De vloeren zijn onderhoudsvriendelijk, comfortabel, sterk, stil en last but not least duurzaam. Zo draag je ook nog een beetje bij aan de natuur!

Novilon® Nova Luxe

Nova Luxe is uniek. Dankzij het levensechte reliëf en de innovatieve V-groef is deze vloer niet langer van echt hout en steen te onderscheiden. De all-over beton- en houtdessins variëren van warmere tot koelere kleuren met iets meer aandacht voor warm; helemaal in lijn met de mode van morgen.

Er zijn verschillende varianten mogelijk van hout- en steendessins, tot dessins met een levensecht reliëf. Toepasbaar voor iedere woonomgeving. Met de unieke look en hoge kwaliteit geef je duurzaam vorm aan jouw leefomgeving. Meer kleuren vind je bij ons in de winkel!

Novilon® vtwonen

Een pracht samenwerking. Iedereen kent vtwonen, het is een begrip als je gek bent op interieur. Het is dan ook niet zo vreemd dat zij een samenwerking zijn aangegaan met Forbo om de mooiste collectie vloeren bij elkaar te verzamelen. Zo ook een groot aantal Novilon vloeren.

De Novilonvloer collectie vtwonen is dan ook gericht op strak en tijdloos design. Passend in ieder interieur. Geheel uniek en natuurlijk verkrijgbaar bij Aanhuis.nl. Ontdek alle Forbo vloeren van de Novilon® vtwonen collectie in onze winkel en laat je inspireren.


Viva Beton

Een tijdloze collectie, de Novilon Viva Beton. Van vernieuwende betonmotieven in diverse tinten tot de klassieke zwarte tegel. Genieten van de voordelen van een vinylvloer, met de look van een stoere stenen vloer. Geen harde, koude tegels, maar een verende en warme vloer. Gemakkelijk schoon te maken en ook nog eens geluiddempend. De Viva Beton is onder andere verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs, donkergrijs en neutraal.

Deze collectie heeft alles wat Novilon® groot heeft gemaakt. Van houtdessins tot vernieuwende betonmotieven en van stoere steentinten tot warme textieldessins.

Laat je inspireren!
Lees onze blogs

Veelgestelde vragen

Een groot voordeel van beton ciré is dat de vloer waterdicht is. Zeker geschikt voor ruimtes als de badkamer, toilet en keuken. En naast dat de vloer waterdicht is, is deze ook nog supersterk, krasbestendig en goed te onderhouden.

Het voornaamste verschil is dat de vloeren verschillende bestanddelen bevatten. Een beton ciré vloer heeft een stuclaag van cement met kunststof-harder terwijl een gietvloer opgebouwd is uit lagen en deze gietlagen uit kunsthars bestaan.

Bekijk alle veelgestelde vragen