Forbo vinyl collectie

Ben jij op zoek naar een geweldige vinyl vloer? Een vloer waarvan je op aan kunt? Ontdek de collecties Novilon® Nova Luxe, Novilon® en Viva Beton van Forbo! De vloeren zijn onderhoudsvriendelijk, comfortabel, sterk, stil en last but not least duurzaam. Zo draag je ook nog een beetje bij aan de natuur!

Novilon® Nova Luxe

Nova Luxe is uniek. Dankzij het levensechte reliëf en de innovatieve V-groef is deze vloer niet langer van echt hout en steen te onderscheiden. De all-over beton- en houtdessins variëren van warmere tot koelere kleuren met iets meer aandacht voor warm; helemaal in lijn met de mode van morgen.

Er zijn verschillende varianten mogelijk van hout- en steendessins, tot dessins met een levensecht reliëf. Toepasbaar voor iedere woonomgeving. Met de unieke look en hoge kwaliteit geef je duurzaam vorm aan jouw leefomgeving. Meer kleuren vind je bij ons in de winkel!

Kom langs in de winkel

Novilon® vtwonen

Een pracht samenwerking. Iedereen kent vtwonen, het is een begrip als je gek bent op interieur. Het is dan ook niet zo vreemd dat zij een samenwerking zijn aangegaan met Forbo om de mooiste collectie vloeren bij elkaar te verzamelen. Zo ook een groot aantal Novilon vloeren.

De Novilonvloer collectie vtwonen is dan ook gericht op strak en tijdloos design. Passend in ieder interieur. Geheel uniek en natuurlijk verkrijgbaar bij Aanhuis.nl. Ontdek alle Forbo vloeren van de Novilon® vtwonen collectie in onze winkel en laat je inspireren.


Ontdek onze legservice

Viva Beton

Een tijdloze collectie, de Novilon Viva Beton. Van vernieuwende betonmotieven in diverse tinten tot de klassieke zwarte tegel. Genieten van de voordelen van een vinylvloer, met de look van een stoere stenen vloer. Geen harde, koude tegels, maar een verende en warme vloer. Gemakkelijk schoon te maken en ook nog eens geluiddempend. De Viva Beton is onder andere verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs, donkergrijs en neutraal.

Deze collectie heeft alles wat Novilon® groot heeft gemaakt. Van houtdessins tot vernieuwende betonmotieven en van stoere steentinten tot warme textieldessins.

Maak een afspraak
Laat je inspireren!
Lees onze blogs

Veelgestelde vragen

De overeenkomst is dat ze beiden van kunststof gemaakt zijn. Vinyl is meestal iets dikker en flexibeler dan pvc. Beide vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins. Wil je het verschil zelf bekijken? Doen! Kom langs in onze winkel!


Vinyl ligt het lekkerste op een gladde en stofvrije ondergrond. Dat is de reden dat wij de vloer vaak egaliseren voordat we de vloer leggen. Je kunt ook kiezen voor een ondervloer met dezelfde gladde eigenschappen. Dan zorg je ook nog voor isolatie. Het is ook mogelijk om (elektrische) vloerverwarming onder je vinyl vloer te laten leggen.

Bekijk alle veelgestelde vragen