Duurzaam leven met Aanhuis.nl

Duurzaam. Een woord die we echt niet meer kunnen ontkennen. Ben jij al bewust met het gebruik van plastic bezig? Doen! Rij jij al langzamer? Doen! Zet jij je verwarming al zachter? Doen! Koop jij al duurzame woninginrichting? Nee?? Doen! En ik zal je vertellen hoe.

Duurzame producten

Je kan bij ons al gelijk duurzaam beginnen door te kiezen voor duurzame producten. Zo hebben wij gordijnen die gemaakt zijn van natuurlijke materialen, zoals linnen. Maar ook gordijnen die gemaakt zijn van plastic uit de zee. Dat is een goede vorm van recycling toch?

Ontdek onze duurzame gordijnen


Desso

Ook qua tapijt hebben wij een duurzame oplossing. Met het Cradle to Cradle® tapijt van Desso let je op het milieu en je eigen gezondheid. Het tapijt is volledig gemaakt van gerecyclede producten, die ze later gewoon weer kunnen recyclen. En met de Desso AirMaster®, ook een onderdeel van Cradle to Cradle®, zorg je ook nog voor een schonere lucht in huis. Ook een perfect tapijt voor mensen met bijvoorbeeld astma.

Marmoleum®

Naast deze gordijnen bestaat er ook een vloer die volledig is gemaakt uit natuurlijke materialen en zo wordt geproduceerd dat er ook geen schadelijke stoffen vrijkomen. Dat is de Marmoleum® vloer van Forbo. Een duurzaam maar onwijs hippe vloer, verkrijgbaar in welke kleur je maar wilt.

Ontdek onze Marmoleum® vloeren

Duurzaam leven

Zeker als het gaat om verspilling van warmte kan je woninginrichting je goed helpen. Zoals goede raambekleding. Niet alleen houden ze de zon tegen als ie irritant is, ze houden in de winter ook de warmte binnen. Hoe goed geïsoleerd glas je ook hebt. Duettes® zijn hiervoor zeer geschikt. Door de honingraatstructuur (en dus lucht aan de binnenkant) houdt het warmte tegen. Zo kan jij met gemak je verwarming lager zetten.

Vloerverwarming

Over verwarming gesproken. Wat ook helpt is vloerverwarming. Door de constante warmteafgifte verspil je minder. En met elektrische verwarming verspil je ook nog eens minder gas. Win-win situatie, vind je niet? Oeh ennuh, elektrische vloerverwarming is perfect te combineren met een Marmoleum vloer. Heb je daar nog eens even een driedubbele win-win situatie.

Alles lezen over vloerverwarming?

Thuis duurzaam genieten!

Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief