Soorten pvc vloeren

PVC vloeren zijn ontzettend populair, en dat is terecht. De vloeren zijn onderhoudsvriendelijk, geschikt voor vloerverwarming, je hebt weinig last van contactgeluiden en bovenal, de uitstraling komt erg dicht bij die van een echte houten of tegelvloer. We hebben pvc vloeren van verschillende merken, zoals Forbo en Green-Flor, in vele dessins en in nog meer verschillende kleuren. Ook kun je onderscheid maken tussen click pvc en dryback.

Click pvc

Kies je voor click pvc dan is het plaatsen te vergelijken met laminaat. Je klikt de stroken aan elkaar. Meestal gebruik je een folie als ondervloer. Het grote voordeel van een click pvc vloer is dat je deze direct over een bestaande vloer heen kunt leggen. De planken en tegels click pvc bevatten een geluiddempende onderlaag, die oneffenheden in de vloer opvangt.

Ontdek onze click pvc-vloeren

Dryback pvc

Bij dryback pvc egaliseer je de ondergrond met een 3mm dikke laag. Hierdoor zorg je ervoor dat er straks geen oneffenheden door je nieuwe pvc vloer heen te zien zijn. Daarna wordt de pvc verlijmd op de geëgaliseerde ondergrond. Deze ligt dus vast. Onze stoffeerders zijn gespecialiseerd in het egaliseren van vloeren en het leggen van de pvc vloeren. Al bekend met onze legservice?

Beide soorten zijn verkrijgbaar in vele kleuren en mooie dessins.

Leggen van vloeren


PVC vloeren; een goede keuze!

Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief