Laminaat laten leggen; een goed idee?

Prachtig die laminaat vloeren, vind je niet? Ga jij een poging doen om jouw nieuwe vloer zelf te leggen? Succes! Maar weet je zeker dat jij onze vakmensen niet in wilt schakelen? Je bespaart jezelf een hoop gedoe, want weet jij wel wat er allemaal komt kijken bij het leggen van een vloer? Vraag onze vakmensen, alleen zo ben je zeker van een fantastisch eindresultaat!

Laat jouw laminaat vloer leggen!

De klussers onder ons kopen een nieuwe laminaat vloer en pakken het leggen van laminaat zelf op. Wanneer je handig bent of een hobbyklusser in jouw kennissenkring hebt, dan is dit een logische stap. Want laminaat heeft niet alleen veel praktische voordelen als:

  • Onze laminaat vloeren zijn in houtlook versies verkrijgbaar die net echt hout lijken
  • Laminaat vloeren gaan jarenlang mee
  • Jouw laminaat vloer is makkelijk te onderhouden

Nog een voordeel, laminaat vloeren zijn eenvoudig te plaatsen. Echter zijn er net zo veel mensen die ervoor kiezen om hun nieuwe vloer juist te laten leggen door vakmensen. Waar moet je dan allemaal aan denken?

Ontdek onze laminaat vloeren

Laminaat snel en vakkundig laten leggen

Wanneer je ervoor kiest om het leggen van de laminaat vloer uit handen te geven, dan kies je voor zekerheid. Want in tegenstelling tot zelf klussen hoef je over een aantal punten niet meer na te denken wanneer de vloer voor je gelegd wordt. Ten eerste kan je ervan uitgaan dat het resultaat straks geweldig is. Ten tweede spreek je een vaste datum af, dat is heel wat anders dan een weekend doorklussen met handige Harry. Kies je ervoor om laminaat door onze vakmensen te laten leggen dan kan je een goede planning en accurate uitvoering verwachten, dat geeft rust.


Voordelen van het laten leggen van laminaat

Wanneer je voor deze extra service kiest om ervaren personeel jouw laminaat vloer te laten leggen, dan plan je samen een moment in. Je weet in dit geval precies wanneer men de vloer bij jou thuis komt leggen. Vakmensen gaan snel en nauwkeurig te werk, het leggen van laminaat is dan ook in korte tijd afgerond. Bovendien weet je zeker dat de laminaat vloer perfect gelegd wordt. Want hoewel bij de meeste vloeren het egaliseren niet nodig is, voeren vakmensen dit professioneel uit. Stel dat het toch noodzakelijk is.

Op deze manier kom je tijdens het leggen van je laminaat vloer geen onaangename verrassingen tegen. En onze medewerkers hebben het materiaal dat ze nodig hebben voor de voorbereidingen en het leggen zelf natuurlijk gewoon bij zich.


Laminaat laten leggen; waarom?

Natuurlijk zijn er altijd een aantal praktische redenen om een klus, zoals het leggen van een laminaat vloer, te laten uitvoeren. Bijvoorbeeld:

  • Vakmensen leggen een laminaat vloer snel en professioneel
  • Je kan op een betrouwbare tijdsplanning bouwen
  • Je bent verzekerd van een mooi resultaat
  • Onze vakmensen hebben het materiaal en gereedschap bij zich

Los van vakmanschap en het voordeel van een goede planning zijn er ook persoonlijke redenen om een vloer te laten leggen. Misschien ben je zelf gewoon druk met je werk, gezin of hobby en bespaar je jezelf een boel tijd door het leggen van laminaat uit handen te geven.

Ook zijn er veel mensen die het lichamelijk niet kunnen of liever niet willen – de hele dag op je knieën over de grond kruipen om het laminaat te leggen. Heel begrijpelijk allemaal. Wanneer je het werk laat uitvoeren is het belangrijk om te weten: wat kost het om laminaat te laat leggen?


De kosten van laminaat laten leggen

Als je een laminaat vloer koopt dan is jouw eerste kostenpost het materiaal. Afhankelijk van het type laminaat vloer dat je kiest zijn de kosten voor de vloer zelf snel te berekenen. De totale kosten inclusief het leggen van jouw nieuwe laminaat vloer zijn afhankelijk van de grootte van de kamer. Of misschien wil je laminaat door je hele woning laten leggen?

Van laminaat vloer naar duidelijke offerte, inclusief leggen

Het aantal vierkante meters is het uitgaanspunt voor de materiaalkosten. Ook het materiaal dat de monteurs nodig hebben om de vloer te leggen, en - indien nodig - materiaal voor het egaliseren van de vloer, worden meegenomen in de berekening. En natuurlijk telt ook het aantal uren voor het leggen zelf mee. Pas dan heb je een exacte en volledige prijsopgave en weet je wat het gaat kosten om jouw laminaat vloer te laten leggen.

Graag stellen wij een overzichtelijke offerte voor je op. Want wanneer je van tevoren alle kosten van aankoop tot leggen van jouw laminaat vloer duidelijk in beeld hebt, dan kan je gerust van start gaan.

Bezoek onze winkel


Ga voor het beste resultaat: laat je laminaat vloer leggen

Als je ervaren vakmensen de laminaat vloer laat leggen ben je verzekerd van een mooi resultaat en geniet je optimaal van je nieuwe vloer. Je hebt natuurlijk garantie op je vloer en de uitvoering. En het mooie is dat onze service al begint wanneer je jouw favoriete laminaat vloer kiest. Bij ons in de showroom kan je de stalen zien en voelen. Samen kiezen wij de laminaat vloer die perfect past bij jouw woonstijl. En je weet zeker dat het dessin van de vloer ook mooi aansluit bij de grootte van de kamer.

Totaalpakket laminaat: van advies tot vakkundig leggen

Want wij adviseren je graag wat over het dessin en de afmeting van de planken. Door het juiste dessin te kiezen kan je bijvoorbeeld een ruimtelijk effect bereiken. Dit is fijn wanneer je een kleine kamer ruimer wilt laten lijken. Hier weten wij wel raad mee. Vertel ons ook aan welke eisen jouw laminaat vloer moet voldoen. Moet de vloer tegen een stootje kunnen, geschikt zijn voor huisdieren, of vloerverwarming? Laat het ons allemaal weten, wij hebben de perfecte laminaat vloer voor je.

Van ons kan je inspiratie én vakmanschap verwachten. Hierdoor maak je snel en eenvoudig de juiste keuzes en kan je straks meteen genieten van je nieuwe laminaat vloer. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten wanneer je jouw laminaat vloer door onze vakmensen laat leggen? Maak dan een afspraak bij de winkel in jouw buurt.

Maak een afspraak

Sit back en relax; laat jouw laminaat vloer leggen!

Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief