Is een pvc vloer geschikt voor..

Een pvc vloer is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dessins en kunnen gelegd worden in verschillende patronen. Het is een fantastische vloer met eindeloze voordelen. Maar waar is een pvc vloer nou echt geschikt? Badkamer, keuken, slaapkamer, woonkamer?

...de badkamer en de keuken?

Behalve dat pvc heel sterk, krasbestendig en niet vlekgevoelig is, is het ook erg waterbestendig. En daarmee uitermate geschikt voor vochtige ruimten als een keuken of een badkamer. Rondom een wasbak of vaatwasser waar ‘spatwater’ aanwezig is of waar weleens iets valt, is pvc heel geschikt. We merken graag op dat pvc zich het best in de badkamer onderhoud wanneer er een douchebak aanwezig is. Wij raden niet aan om pvc in de douchehoek te leggen.


Is pvc geschikt in combinatie met honden?

Jazeker! Juist doordat dat pvc heel sterk, waterbestendig, krasbestendig en niet vlekgevoelig is, is het erg geschikt in een huishouden met huisdieren als bijvoorbeeld honden. Zeker wanneer je waarde hecht aan een schone en hygiënische leefomgeving. Pvc is namelijk makkelijk in onderhoud. Doorgaans is stofzuigen voldoende. Af en toe kan je je pvc vloer reinigen met een goede pvc vloer reiniger. Vraag hiernaar in onze winkel.

Bezoek onze winkel


Is een pvc vloer geschikt in combinatie met een houtkachel?

Een pvc vloer en een houtkachel of open haard, gaat dat samen? Natuurlijk! Je stookt toch geen vuurtje op de vloer zelf? Het is wel raadzaam om een spatplaat voor/onder de open haard of houtkachel te plaatsen. Hiermee voorkom je eventuele kleine brandpitjes in je mooie pvc vloer.


Is een pvc vloer geschikt voor vloerverwarming?

Kan een pvc vloer in combinatie met vloerverwarming gelegd worden? Dat kan zeker! Niets lekkerder dan met je blote voeten het lekker warm op jouw vloer te hebben. Een beetje advies kan je hierbij helpen. Een pvc vloer van goede kwaliteit en verwerkt met de juiste lijm is zeer geschikt voor vloerverwarming. Vraag in onze winkel naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Een pvc vloer is geschikt voor... Weet jij het al?

Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief