Wat is het verschil tussen Moduleo en COREtec

Een pvc vloer is mooi, maar waar moet je allemaal op letten? Een keuze tussen kwaliteitsmerken van vloerenleveranciers is niet altijd makkelijk. Welke voordelen hebben de leveranciers en waar leg jij je focus op? Wij vertellen je graag meer over de vloeren van Moduleo en COREtec.

Moduleo vloer

Een sterke en stevige vloer, dat zijn de vloeren van Moduleo. Met focus op duurzaamheid en innovatieve technologie van natuurlijke producten kom je niet meer om de authentieke schoonheid van de luxe vinyl- en pvc vloeren heen. De vloeren van Moduleo zijn vlekbestendig, slipvast, waterbestendig en geluidsabsorberend. Dit maakt ze ideaal voor elke ruimte in huis, zelfs voor de badkamer en de keuken.

Ontdek onze Moduleo vloeren

Milieubewuste & gezonde pvc vloeren

De vloeren van Moduleo zijn onderhoudsvriendelijk en in vele kleuren en dessins verkrijgbaar. Met een natuurgetrouw gevoel en uitzicht zijn de vloeren in diverse dikten en slijtlagen verkrijgbaar. Ze voldoen aan diverse certificeringen voor kwaliteitsbeheer en milieu praktijken.

De benodigde energie voor het maken van de Moduleo vloeren wordt tot wel 40% uit de energie van het eigen windmolenpark gehaald. Naast een zeer efficiënt en duurzaam productieproces bevatten alle producten ook nog eens 50% gerecycled materiaal en worden zelf ook weer gerecycled.


COREtec vloer

Het nieuwste op het gebied van pvc vloeren, COREtec. De merknaam voor click-pvc vloeren met vele voordelen. Naast dat COREtec net als alle andere pvc vloeren onderhoudsvrij zijn, krasbestendig, makkelijk te leggen, zijn deze pvc vloeren ook nog eens waterbestendig. Daarnaast heeft COREtec een ondervloer met kurk, wat de vloer flexibel maakt en zich samenvoegt met de ondergrond. De dikke onderlaag zorgt ervoor dat je oneffenheden in de vloer niet meer door de pvc vloer zult zien.

Je vloer laten egaliseren, of een ondervloer te leggen is bij COREtec pvc vloeren niet nodig. Nog een groot voordeel is dat de vloer gelijk geluiddempend is en goed te gebruiken is in combinatie met vloerverwarming. Leverbaar in 80 verschillende dessins. Van warm-houten vloeren, tot stoere betonlook tegels. COREtec is verkrijgbaar in planken en in tegels.

Ontdek onze COREtec vloeren

Kom naar de winkel!

Beleef en ontdek de verschillende voordelen van onze topkwaliteit vloerenmerken zoals Moduleo en COREtec in één van onze winkels bij jou in de buurt. Met welk merk vloer kom jij thuis?

Bezoek onze winkel

Moduleo of COREtec; waar kies jij voor?

Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief