Veelzijdig Marmoleum

Marmoleum op de vloer stijgt in populariteit. Het is allang niet meer die vloer die je in gymzalen ziet. Zeker op kantoren is Marmoleum veel gezien. Maar jij wil het in huis, dat is een feit. Of heb je net een nieuwe vloer? Of wil je meer meer meer Marmoleum? Ook daar heeft Forbo over nagedacht. Met Furniture Linoleum. Je meubels ‘beplakt’ met Marmoleum. Of als prikbord aan de muur.

Marmoleum; dat wil je!

Marmoleum op je vloer is écht een topkeuze. Strakker krijg je ‘m niet. Met voor de lefgozers in kleuren en dessins die je nog nooit eerder hebt gezien. Denk je nu Marmoleum, kind waar heb je het over? Speciaal voor jou, even een paar stappen terug. In den beginne was daar een fabrikant genaamd Forbo, die een vloer produceerde geheel gemaakt van natuurlijke grondstoffen: Linoleum. En omdat ze Linoleum een rot naam vonden hebben ze het Marmoleum genoemd. Nee nee, dat is niet waar, het is gewoon de merknaam van Forbo. Zo weet je al iets meer toch?

Ontdek onze Marmoleum vloeren


Natuurlijk, handig en elegant

Door je meubels een tikketje elegantie te geven geef je ze een eigen gezicht met Marmoleum. Moeilijke zin. Punt is, met Marmoleum op je meubels maak je je kwalitatief ster en heb je een natuurlijk materiaal op je meubels -> wat het duurzaam maakt. Keer wat anders dan alleen op de vloer. Lekker veelzijdig dat Marmoleum: wát een uitvinding dames en heren. Trek de kleur van je vloer door in je meubels voor het perfecte plaatje. Of of of, maak een Bulletin board voor aan de muur. Daar ‘pin’ je dan letterlijk al je dingen op. Ook onwijs duurzaam, superhandig en hij is sterk. Te maken in verschillende modellen en vormen. Geschikt voor wel duizenden punaises.


Alles weten?

Alles weten over Marmoleum, Linoleum, de Furniture Linoleum en Forbo? In al onze winkels kunnen ze je er meer over vertellen.

Vind in een winkel bij jou in de buurt!

Een populaire vloer met de natuur in het achterhoofd; Marmoleum!

Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief