Vloerverwarming

Vloerverwarming wordt steeds vaker toegepast als hoofdverwarming in huis. En dat is niet gek als je bedenkt dat je huis altijd en gelijkmatig verwarmd wordt.

De voordelen

Vloerverwarming heeft veel voordelen. Je huis wordt heel comfortabel door de warme vloeren (en nooit meer koude voeten!). Daarnaast bespaar je energie doordat je niet telkens opnieuw hoeft op te warmen. Daarbij is er veel meer mogelijk dan je zelf misschien denkt. Steeds meer vloeren kunnen gecombineerd worden met vloerverwarming, bijvoorbeeld pvc, laminaat en tapijt. Niet iedere vloer is geschikt, bijvoorbeeld door werking of een hoge isolerende waarde van de vloer zelf.

Wanneer je kiest voor vloerverwarming heb je meerdere keuzemogelijkheden. Zo kan de vloerverwarming ingefreesd worden, of kan je een mat laten leggen. Infrezen is meer werk, maar geeft geen extra verhoging van de vloer. Verder kan je kiezen tussen warmwaterverwarming of elektrische straling. Ieder met hun eigen voordelen.

Alles over vloerverwarming

Nieuwe vloer? Overweeg vloerverwarming!

Tot slot

Zoals bij elke verwarming geldt: niet alleen de verwarming is belangrijk voor de warmte en het comfort in je huis, maar ook de isolatie van de woning. Je kan natuurlijk stoken wat je wilt, maar wanneer je de warmte op andere plekken weer verliest, zal het nooit echt comfortabel worden. Houd daar rekening mee wanneer je kijkt naar het totaalplaatje.

Tot slot: vraag in de winkel bij je in de buurt naar alle mogelijkheden. Onze vakkundige medewerkers helpen je graag verder met het juiste advies. Op deze pagina vind je de actuele acties en meer informatie.

Bezoek onze winkel
Marmoleum click betonlook
Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief