Een natuurlijke look met de kracht van pvc

De pvc-vloeren worden steeds populairder. Niet gek natuurlijk, wanneer je kijkt naar de mogelijkheden. Een goede pvc-vloer is niet van echt (hout of natuursteen) te onderscheiden. Niet alleen de kleuren, maar ook de structuur komt 100% overeen met het origineel. Daarnaast heeft het veel voordelen ten opzichte van een natuurlijke vloer.

De voordelen van pvc

Een van de voordelen van een pvc-vloer is dat deze enorm onderhoudsvriendelijk is. Doordat het goed waterbestendig is, is het makkelijk te reinigen, maar bijvoorbeeld ook in douche of toilet te leggen. De harde toplaag zorgt ervoor dat de vloer nauwelijks slijtgevoelig is, maar toch een goede akoestische demping heeft.

Warmte

In tegenstelling tot een natuurstenen vloer voelt pvc altijd comfortabel doordat het zich aanpast aan de omgevingstemperatuur. Is dit niet warm genoeg, dan kan je een pvc-vloer ook goed combineren met vloerverwarming. Indien goed gelegd is dit een vloer die jarenlang woonplezier garandeert. Daarom bieden we naast onze collectie pvc-vloeren ook onze legservice door een van onze vloerenexperts. Of, zoals we het zelf liever noemen: een vakidioot. Zij leveren niet alleen het perfecte legwerk, maar zorgen er ook voor dat de ondergrond vooraf goed geëgaliseerd wordt.

Ontdek onze pvc-vloeren

Net echt, die natuurlijke look!

Weet je dat?

Wist je trouwens dat het product pvc per ongeluk is ontdekt? In 1838 liet Henri V. Regnault een fles Polyvinylchloride (jaja) buiten staan en dit werd in de zon een harde substantie. Het duurde nog heel wat jaren, personen en acties voor onze pvc-vloer ontstond, maar dit was het begin.. Met een beetje toeval komen de beste producten tot stand ;-)

Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief