Liefde voor de pvc vloer 2.0 COREtec

Al een tijdje ligt het in onze winkels en je hebt het ongetwijfeld ook gezien bij vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. De pvc-vloer 2.0, COREtec. Toch denk je misschien, ‘leuk allemaal: maar een pvc vloer is toch gewoon een pvc vloer?’ Klopt helemaal Sherlock, maar COREtec is toch net iets anders. En daarom krijgt COREtec van mij een kleine ode. Een ode waarin ik uitleg waarom COREtec zo top is (ik had reclamewerk moeten doen, wat kan ik aanprijzen hè ;-)).

COREtec is waterbestendig

Dat een pvc vloer waterbestendig is heb je vast al eens gehoord. Zo ook een COREtec vloer. Het bijzondere daaraan is dat COREtec (vanaf nu CT genoemd) een click pvc vloer is met een kurken onderlaag. Het is dus een stuk dikker dan een gewone pvc vloer. En die kurk laag eronder is dus ook waterbestendig. Bijzonder hè? Dus laat je CT vloer lekker leggen in de badkamer, het kan allemaal!

Makkelijk te (laten) leggen

Zoals ik net al zei is een CT een click pvc vloer. Je hoeft ‘m dus niet te laten plakken op de ondervloer, maar je kan hem dus gewoon ‘los’ laten leggen op je ondervloer. Voordeel van de dikkere onderlaag is dat je kleine oneffenheden niet ziet of voelt. Bij een dunnere pvc vloer moet je de vloer laten egaliseren, dat hoeft bij een CT-vloer dus niet. Handig hè! Voordeel nummer 2 in the pocket!

Je vloer door ons laten leggen

Dus, tot snel bij Aanhuis.nl ;-)

Gewoon mooi

Kijk, ik kan wel alle technische voordelen benoemen, maar een vloer kies je de grootste deel van de tijd uit op haar uiterlijk. Laat nu een CT vloer ook nog gewoon mooi zijn. Of je nu een houtlook wilt in huis, of liever een tegellook voor bijvoorbeeld in de badkamer. En als je daar een keuze in hebt gemaakt, kan je nog losgaan op de kleur of de structuren. Eigenlijk moet je gewoon eens kijken naar wat de keuzes zijn, er zit vast een CT vloer bij die helemaal bij jou past!

Bezoek onze winkel
Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief