De 5 fijnste kleedjes voor in de winter

Zo. En dan is het ineens nog donker als je wekker ’s ochtends gaat. Het leek nog als de dag van gister dat de vogeltjes eerder wakker waren dan ik. Als ik dan mijn voeten op de grond laat zakken weet ik ook echt weer welke tijd aanbreekt. Winter. Winter staat bij mij gelijk aan kwelling. Koude kwelling welteverstaan. Dat zoetsappige ‘winter is romantisch’ gaat hier in Nederland al jaren niet meer op. Die sporadische sneeuwvlokjes laten mijn liefde-voor-de-winter-hart echt niet meer overstromen.

1. Hipper-dan-hipst

Wat wél fijn is aan deze gure dagen (elluk nadeel heb z’n voordeel) is die knusse gezelligheid. Gooi gewoon je schoenen uit als je thuiskomt. Voel die warme tinteling onder je voeten. Wat. Een. Uitvinding. Het vloerkleed. Daarom vandaag op de blog: de 5 fijnste kleedjes voor in de winter.

Natuurlijk is comfort belangrijk voor je poezelige voetjes. Maar hé, het oog wil ook wat! En ja, je oog is belangrijk bij dit exemplaar. Ultra zacht dat wel. Tikkeltje lef in je kamer. Ik ben fan!

2. Hoger die polen

Niet de echte Polen. De polen van het vloerkleed graag. Voetjes-zakken-erin-weg-versie. Zo zacht als het eerste konijntje die je ooit aaide.

Ontdek onze vloerkleden


3. Voor de sier

Eerlijk, je hebt ook kleedjes voor de sier. Niet dat ze echt niet te belopen zijn – dat is namelijk elk kleedje wel. Kleedjes die meer geschikt zijn voor alleen de aankleding. Denk aan de jute stof, of de strak katoenen zonder enige pool karpetten. Ook die zijn nodig, geloof me nou maar.

4. Wollig

Niets, maar dan ook echt niets, is zo fijn als uit je nest stappen en je warme voeten te planten in een wollig en behaaglijk kleed. Wedden dat je dag dan net iets beter begint?

Warme voeten in de winter!

5. Chic in je kamer

Toegegeven, een karpet bij je bank geeft een hoop allure aan je kamer. Sjiekdefriemel zo’n kleedje. Dus ook voor de mensen die liever iets meer ‘op stand’ willen leven: schaf je zelf zo’n karpet aan.

Welke is jouw favoriet?

Bezoek onze winkel
Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief