Het voordeel van een pvc vloer ten opzichte van..

PVC vloeren zijn ge-wel-dig! Ze zijn krasvast, waterbestendig, in talloze dessins verkrijgbaar en nog veel meer! Maar wat zijn de voordelen van pvc ten opzichte van... Kom erachter, lees verder!

...bijvoorbeeld tegels?

Als je een nieuwe vloer gaat uitzoeken heb je een enorme keuze. Waarom kies je bijvoorbeeld voor een pvc vloer en niet voor tegels? Je kiest voor pvc wanneer je het een betere akoestiek waardeert. Tegels maken geluid in een ruimte ‘hard’. PVC dempt het geluid. Je kiest ook voor pvc omdat dat erg aangenaam aanvoelt, ook als je op blote voeten loopt.


Het voordeel van een pvc vloer ten opzichte van laminaat?

Het grootste verschil tussen pvc en laminaat is dat pvc echt veel stiller is. Dat is fijn voor de buren, maar ook fijner voor jou en jouw huisgenoten. Een pvc vloer kan je ook prima op een trap of in een appartementencomplex leggen. Bij een laminaatvloer kan je de geluiden dempen door gebruik te maken voor een kwalitatief goede ondervloer.

Ontdek ook de voordelen van laminaat


Het voordeel van een pvc vloer ten opzichte van een gietvloer?

Beiden een geweldige keuze. Beiden in vele kleuren en dessins leverbaar. Eén ding is zeker; een gietvloer is helemaal naadloos. Dat is bij pvc niet altijd het geval; dat ligt eraan welke pvc vloer je kiest. Een gietvloer is wel besmettelijker en kan scheuren geven. Dit zal je bij een pvc vloer beiden niet tegenkomen.


We blijven het zeggen, de voordelen van pvc vloeren zijn eindeloos!

Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief