Een vloer als gegoten?

Als je vandaag 1 ding kan veranderen dan is dat? Wat mij betreft de vloer in de woonkamer en keuken. Eigenlijk zijn het er 2. De doorleefde eikenhouten vloer in de woonkamer met daarnaast de donkergrijze, rechthoekige plavuizen in de keuken. Wat ik wil? Strak, eenheid, een vloer die doorloopt. Herken je dit? Er is gelukkig een supermooie oplossing, laat je verrassen!

Een vloer die zit als gegoten

Ja, zo’n gietvloer dat lijkt mij nou ideaal. Strak tot in de puntjes, een oppervlak zonder voegen, kieren, naden… Past perfect bij kruimelende kids en een harige hond. Want een betonvloer met coating ligt niet wakker van vuil en geklieder, de stofzuiger doet z’n werk en klaar.

Betonlook vloer

Maar ja… om nou alle meubels in de tuin te zetten, de keukenkasten af te breken en vervolgens een nieuwe vloer te storten, droogtijd, klussen… pfff nee laat maar. Ik ga voor de supersnelle, super strakke betonlook gietvloer, tadaaa: marmoleum!

Alles over marmoleum in betonlook

Daarom is marmoleum je bestie

Marmoleum is heel fijn als woonkamer vloer, want hij is geschikt voor vloerverwarming. En wat ik zo fijn vind aan een marmoleum betonlook vloer in mijn keuken?

Pssst! Zegt de stille vloer

Het materiaal is geluiddempend. Waar je eerder een hartverzakking kreeg wanneer de deksel van de pan per ongeluk op de stenen plavuizen knalde blijft het nu bij een zacht bonk geluidje. En voor de liefhebbers van plavuizen zijn er ook marmoleum tegels ;)

Marmoleum vloer = toppie voor slaap- of kinderkamer

Omdat marmoleum uit zichzelf niet koud voelt aan je voeten is het ook een fijne slaapkamer vloer. En helemaal voor een kinderkamer waar jouw ukkepukkies veel tijd op de grond doorbrengen met Lego, de blokkendoos of het poppenhuis. Fijn om dan zo’n comfortabele vloer te hebben.

Marmoleum kleuren

Marmoleum leg je dus makkelijk op elke kamer. Daarbij is de keuze aan jou, je kan gaan voor gietvloer oftewel betonlook maar dat hoeft niet. Natuurlijke uitstraling? Dan is er houtlook marmoleum.

Moderne stijl? Ga dan gewoon voor je lievelingskleur. Ja hoor, marmoleum groen, wit, blauw? Tuurlijk! Je combineert eenvoudig marmoleum kleuren met elkaar, marmoleum click en match! Passend bij jouw woonstijl :)

Waarom worden mens en natuur blij van Marmoleum?

Marmoleum heeft vele voordelen. Ik geniet van het comfort en het feit dat deze sterke vloer het vrolijke gekrijs van kinderen en het getrappel van de hond opslokt.

Bovendien kan ik jaren verder met deze vloer, op marmoleum geeft de producent Forbo je maar liefst 15 jaar fabrieksgarantie.

Duurzaam marmoleum

Bij Forbo produceren ze deze vloer CO2-neutraal en Marmoleum® bestaat voor 97% uit natuurlijke materialen, terecht een duurzame keuze.

Wil je ooit deze vloer verwijderen dan kan marmoleum vermalen worden en afgevoerd, de verbranding levert energie op en het cirkeltje is rond. Daarbij blijft je ecologische voetafdruk klein. Moeder aarde zegt: dankjewel!

Marmoleum prijs

Ben je nieuwsgierig naar de vele soorten marmoleum? Die ontdek je in de showroom, laat je verrassen! Wat zeker geen verrassing moet zijn is de prijs. Onze adviseur informeert je graag vrijblijvend over de prijs voor marmoleum, er zijn keuzes voor elk budget.

Laat jij jouw marmoleum leggen?

Even geen tijd, geduld of gereedschap om een vloertje te leggen? Maak gebruik van de optie om jouw marmoleum vloer te laten leggen door de vakmensen van Aanhuis.nl. Uiteraard worden de kosten hiervoor vooraf besproken.

Natuurlijk leggen ze niet alleen de vloer, ook de plinten worden professioneel gemonteerd en je kamer keurig opgeleverd. Ga voor een prachtige marmoleum vloer en geniet!


Bezoek de Aanhuis.nl winkel in jouw buurt

En ze leefden nog lang en gelukkig - op marmoleum!

Karin
Geschreven door Karin
Geschreven door
Karin

Hoi, ik ben Karin, interieurblogger bij Aanhuis.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief