Laminaat populair, wij geven je 3 redenen waarom

Laminaat is veruit de meest gekozen vloerbedekking in ons land. En dat is niet zomaar. Naast dat het mooi is, heb je meerdere voordelen met laminaat. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar de belangrijkste redenen waarom we massaal kiezen voor laminaat. En ik kan een wedje erop leggen dat dit vaak ook de redenen zijn waarom jij hebt gekozen of nog gaat kiezen voor laminaat.

Verkrijgbaar in ontelbaar veel varianten

Met laminaat weet je zeker dat je qua kleur en dessin iets kiest wat bij je stijl past. Bij geen enkel andere vloerbekleding heb je namelijk zoveel keuze. Donker of licht, druk of rustig, breed of smal, glad of ruw: alles is mogelijk. Naast dat je verschillende varianten hebt qua uiterlijk, heb je ook veel verschil in de samenstelling van de planken en de afwerking van de toplaag. Zoals ik net al zei met ruw of glad. Je hebt namelijk laminaat dat zo bewerkt is dat het niet te onderscheiden is van echt hout. Het effect wat je wilt hebben bij een houtlook laminaat vloer. Hetzelfde geldt natuurlijk voor tegels. Want ja, ook laminaat heb je in tegel variaties. Ideaal als je niet zo fan bent van hout.

Ook handig voor de doe-het-zelver

Als je een echte doe-het-zelver bent is laminaat zeker ideaal. Door het clicksysteem leg je de vloer net iets gemakkelijker dan bijvoorbeeld een pvc vloer. Door de dikte van de vloer is het in vele gevallen ook niet nodig om je vloer te egaliseren. Een rechte ondervloer is vaak al voldoende én zeker ook verstandig. Zo demp je het geluid van het lopen over de vloer. Toch niet zo handig? Onze vakmensen staan voor je klaar om je laminaat vloer voor je leggen. Dat doen we snel, secuur en met veel liefde.

Ontdek onze laminaat vloeren

Stuk voor stuk goede redenen!

Had ik al mooi gezegd?

We kiezen voor laminaat omdat het mooi is. Punt uit. Mooi voor je in huis en heel stiekem ook mooi voor je portemonnee. De laminaat vloeren van Aanhuis.nl zijn kwalitatief zeer goed, maar daar hoeft niet gelijk een flink prijskaartje aan te hangen. Kijk uit voor hele goedkope exemplaren, die zijn na een jaar of 3 echt klaar voor vervanging. Scheelt dat wij die niet hebben.

Bezoek onze winkel
Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief