Waarom kiezen we massaal voor pvc vloeren?

Alsof we ineens het licht hebben gezien. Ik weet natuurlijk niet hoe het met jou zit, maar ik krijg het idee dat IEDEREEN ineens kiest voor een pvc vloer. Niks mis mee natuurlijk, ik begrijp het wel. Maar waarom toch? Wat trekt ons toch zo ontzettend naar juist die ene vloer? Ik heb het voor je uitgezocht. En 3 redenen steken er met kop en schouders tussenuit. Lees je mee?

1. Omdat pvc-vloeren mooi zijn

Ik heb iets ontdekt de laatste tijd: de populariteit van pvc-vloeren die tot een hoogtepunt stijgt. Laten we bij de belangrijkste reden beginnen waarom je voor pvc gaat. Alle pvc-vloeren zijn nou eenmaal mooi.

Komt grotendeels natuurlijk doordat je kan kiezen uit wel duizenden varianten. Van licht tot donker, van houtlook tot ‘tegels’ pvc, gelegd in rondjes of in visgraat. En de laatste tijd zijn pvc-vloeren niet te onderscheiden van echt hout en tegels.

Reden nummer 1 opgelost: je kiest een pvc-vloer deels op zijn of haar uiterlijk. Mag in dit geval best. En hele vloerendisplays vol mooie, speelse, natuurlijke en kleurrijke pvc-vloeren staan er voor je klaar, tot snel!

Enne, in de maand juni ontvang je op meer dan 80 geselecteerde pvc-vloeren maar liefst 25% korting! Dat wil je natuurlijk niet missen :)

Ook 25% korting op je pvc-vloer?

2. Omdat pvc-vloeren onderhoudsvrij zijn

Groot voordeel van een pvc-vloer zijn de onderhoudsvrije en slijtvaste eigenschappen. Makkelijk gezegd, met een pvc-vloer zit je voor jaren gebakken als het gaat om onderhouden. En daarbij heb je minder last van krassen, wat je wel vaker ziet op een houten vloer.

Het materiaal pvc is supersterk, je moet echt goed je best doen om dat kapot te maken. Je hebt zelfs soorten pvc, zoals van het merk COREtec, die naast deze 2 eigenschappen ook nog eens waterbestendig zijn en waar je geen geëgaliseerde ondergrond voor nodig hebt.

Wil je je niet bezig houden met het leggen, dan laat je dat lekker over aan onze vakmensen. Die doen niet anders dan vloertjes leggen en jij weet zeker dat er straks een mooi en strak resultaat ligt, met plinten en al ;)

Maak een afspraak

3. Omdat sterke pvc-vloeren geschikt voor vloerverwarming zijn

Last but not least: pvc is ontzettend sterk. O wacht, dat had ik al gezegd. Ik bedoel meer dat bijvoorbeeld een houtlook pvc zo sterk is, dat je de visgraat vloer gemakkelijk kan leggen op vloerverwarming. Na het egaliseren van de ondervloer natuurlijk. In huishoudens van deze tijd kiezen we massaal voor vloerverwarming. Niet alle vloeren zijn geschikt in combinatie met vloerverwarming. Maar een pvc-vloer wel!

Meer over vloerverwarming

En zo zie je waarom we met z’n allen toch zo gek zijn op pvc vloeren. Ik snap dat wel! Jij ook? Kom naar de woonwinkel en ontdek de prachtige betonlook of houtlook pvc-vloeren en kies de mooiste voor jou stekje uit!

Een pvc-vloer voor iedereen!

Vtwonen seizoen 18 afl 8 - Voorburg eetkamer
Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Toch nog vragen?

Kies een winkel en neem vrijblijvend contact met ons op. Kies jouw Aanhuis winkel