Forbo Marmoleum collectie

Ben jij op zoek naar een strakke vloer met een bijzondere uitstraling? En ook nog gemaakt van natuurlijk grondstoffen? Dan zit je met de Marmoleum vloeren van Forbo helemaal goed. Marmoleum, ook wel linoleum genoemd is verkrijgbaar in banen, vanaf de rol en als click-variant. Kies voor een duurzame vloer!

Forbo Cocoa

Een innovatieve vloer die van de natuur komt, hoe natuurlijk wil je het hebben? Met de Marmoleum Cocoa collectie van Forbo haal je de natuur in huis! Je hebt niet alleen een duurzame vloer, maar ook een vloer met cacaoschillen. Of je dat goed leest? Ja, dat doe je! Bij deze unieke collectie voegen ze aan de traditionele Marmoleum ingrediënten cacaoschillen toe. Zo creëer je een nieuwe en spannende structuur. Een natuurlijk ogende vloer met een eigentijdse uitstraling. En laten we eerlijk zijn, hoe gaaf is het om een vloer in huis te hebben met een stukje chocolade?

Ontdek de collectie in een Aanhuis.nl winkel in de buurt en laat je inspireren!


Bezoek onze winkel

Forbo Concrete

Denk jij aan een duurzame vloer met een subtiele steen-achtige structuur? Dan zit je bij de Concrete Marmoleum collectie van Forbo helemaal goed! Het lijkt op het marmeren ontwerp, zoals we het kennen van Marmoleum, maar dan nog net iets 'strakker'. De vloer is verkrijgbaar in verschillende neutrale kleuren met warme en koele tinten beton. Wil je iets unieks? Kies dan voor een kleur waar een felle accentkleur toegevoegd wordt als tegenhanger. De accentkleur komt dan subtiel door de oppervlakte heen; wauw!
Forbo Walton

Zoek je een gladde vloer met een minimalistisch oppervlak én een bescheiden materiaalexpressie? Kies dan voor de linoleum collectie Marmoleum Walton van Forbo. De meest representatieve linoleum vloer. Deze vloer heeft een subtiele textuur wat het een zachte en natuurlijke uitstraling geeft. In diverse kleuren te verkrijgen, zoals koele grijs tinten, warme aardetinten en rijkere kleuren. Ontdek de vloer in onze winkel en laat je inspireren.

Meer weten?


Maak een afspraak

Forbo Slate

Alsof het steen is. De collectie Marmoleum Slate van Forbo heeft een unieke reliëf textuur met een oppervlakte van tijdloze esthetiek van stenen, maar wel met de warmte en zuiverheid van linoleum. Door het reliëf in het Marmoleum oogt het als echt leisteen en speelt het met licht. Ook krijgt de vloer de stroefheid die je met een stenen vloer ook ervaart. Je kan de Marmoleum Slate niet laten lassen.Ontdek Marmoleum
Laat je inspireren!
Lees onze blogs

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

De linoleum vloeren, die vallen onder de merknaam Marmoleum® zijn duurzame vloeren met een hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen, waardoor de vloer ook echt duurzaam is. Hij draagt bij aan een gezond binnenklimaat.

Marmoleum® is de merknaam van linoleum. Hier zit dan ook geen verschil in, linoleum is de vloersoort en Marmoleum® is een merknaam daarvan. Vaak gebruiken we Marmoleum®, omdat dat voor de meeste mensen bekender is dan linoleum.

Bekijk alle veelgestelde vragen