Binnen gluren bij een Aanhuis.nl woning

Best een uitdaging dit interieur. De familie Steenbergen uit Krimpen aan den IJssel is een schippersfamilie en heeft 3 kinderen met een groot leeftijdsverschil. Iets waar Annalies, styliste van Aanhuis.nl, zeker rekening mee moest houden. Zo heeft zij twee zithoeken gecreëerd, een studeerhoek en zelfs de piano heeft een mooi plekje gekregen. Een geweldig uitgevoerd plan in deze split level woonkamer vol licht én prachtig uitzicht op de rivier.

Kleurenplan

Het gehele plan, samen met de accessoires van COCO Maison heeft Annalies in samenwerking met Aanhuis.nl Alexandrium, samengesteld in een kleurenplan. Deze overzichtelijke ‘schets’ geeft duidelijk weer welke materialen en kleuren zij gaat gebruiken. Ook zie je gelijk hoe de meubels en spullen haar plek krijgen.

Ook interieuradvies?

Vouwgordijnen

De ramen aan de achterzijde van de woning zijn verschillend in hoogte. Hier is, net als aan de voorkant van de woning, gekozen voor vouwgordijnen van Inside Blinds. Deze vouwgordijnen hebben baleinen aan de achterzijde en zijn uitgevoerd in de kleur 3274 met metalen ketting.

Marmoleum

Wens voor de vloer was dat deze praktisch, strak en tijdloos moest zijn. De Marmoleum® vloer van Forbo, de Walton kleur 171 cement, voldoet aan al deze eisen. Deze is zelfs op de trap doorgelegd voor meer eenheid. De vloer is gelegd op Jumpax, de naden zijn gelast en de plinten zijn netjes afgewerkt.

Ontdek onze Marmoleum® vloeren


COCO Maison

Samen met de accessoires van COCO Maison is deze woning geheel af. De stoere tafeltjes met mooie vazen. Of de heerlijke plofkussentjes voor op de bank. Licht, zoals de lamp verwerkt in een tafeltje, past volledig in het plan. Zelfs de muur krijgt de aankleding die ze verdient. Hier woont de grote familie in alle rust en gezelligheid.


Een plan met een uitdaging

Interieuradvies op maat?

Wil jij ook een compleet plan voor jouw woning? Compleet met bijvoorbeeld een nieuwe vloer en raamdecoratie? Gelegd en gemonteerd door vakmensen en afgewerkt met de beste producten? Én daarbij ook nog een plan van de stylist, inclusief de accessoires van COCO Maison? Maak dan nu een afspraak bij de Aanhuis.nl winkel bij jou in de buurt. Wie weet komen we dan de volgende keer bij jou naar binnen gluren.

Bezoek onze winkel

Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief