Therdex pvc vloeren

De pvc vloeren van Therdex zijn opgebouwd uit twee lagen, namelijk krijt en pvc. Nadat de lagen zijn geproduceerd worden er weekmakers toegevoegd. Zo komen de pvc vloeren aan hun flexibiliteit. Doormiddel van bioweekmakers worden alle componenten samengevoegd tot een krachtige, stevige vloer. Milieuvriendelijker, check!

Therdex Basic

Met een pvc vloer uit de Therdex Basic serie kies je voor een rustieke eikenhouten vloer. Kleur en design zijn in perfecte balans en daarmee de basis voor elk interieur. Je geeft iedere ruimte in je woning een uniek karakter met de Therdex Basic pvc vloeren.

Zelfs met een beetje verbeelding ruik je de lak en voel je de nerf, zoals bij een echt houten vloer. Dat komt door registered embossing. Dit staat voor de zeer verfijnde techniek om ervoor te zorgen dat de houtstructuur tastbaar aanwezig is. Het oogt als echt doorleefd hout; verweerd en met nerven en toch voelt de vloer comfortabel aan. Dat komt omdat het een pvc vloer is. Een pvc vloer van Therdex.

Bij Aanhuis.nl hebben we een ruime collectie Therdex pvc vloeren. Van breed tot smal, van donker tot licht, in rechte lijnen gelegd of in visgraat. Ben je benieuwd naar de kosten? Vraag een offerte aan.

Therdex Original

De Therdex Original serie is een lichtbruin/beige pvc vloer. De vloer heeft een registered embossed structuur waarbij je de noesten zowel kunt voelen als zien. Door deze structuur is de Therdex Original serie zowel geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik als voor commercieel gebruik.

De vloer is makkelijk te onderhouden en toepasselijk voor iedere woonomgeving. Het oogt als echt doorleefd hout; verweerd en met nerven en toch voelt de vloer comfortabel aan. Ontdek de collectie in de winkel.

En wist je dat wij jouw vloer ook voor jou kunnen leggen, bespaar jezelf de moeite!

Een rustieke, eikenhouten vloer met de voordelen van een pvc vloer? Gevonden! Ontdek de Basic collectie van Therdex!

i

Een makkelijk te onderhouden vloer, geschikt voor elke woonstijl; kies voor de collectie Original van Therdex.

i

Voel met eigen handen de nerf van een échte houten vloer, terwijl de vloer gemaakt is van pvc; niks is tegenwoordig te gek!

i

Een doorleefde, houten vloer... Het lijkt net echt! Ontdek de pvc collectie Original van Therdex.

i
Ontdek onze Therdex vloeren
Maak een afspraak
Laat je inspireren!
Lees onze blogs

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

De linoleum vloeren, die vallen onder de merknaam Marmoleum® zijn duurzame vloeren met een hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen, waardoor de vloer ook echt duurzaam is. Hij draagt bij aan een gezond binnenklimaat.

De oppervlakte van de ruimte speelt een rol. Laat daarom de stylist in de winkel goed met je meedenken. Verder is de kleur en de structuur belangrijk. Het geeft een bepaald karakter weer. Hoogpolig of grof geweven is meer voor een nonchalante uitstraling, laagpolige kleden zijn vaak wat netter en strakker.

Laat je vooral inspireren in onze winkel en bekijk samen met de stylist wat bij jou en je woning past.

HPL betekent High Pressure Laminate. Vaak noemen we deze vloer ook wel een laminaatvloer voorzien van een UV beschermende en gekleurde toplaag. Een HPL vloer is geschikt voor vochtige ruimtes, zoals badkamers en keukens.

Eigenlijk zijn er geen verschillen. Karpet komt van het Engelse woord 'carpet', vandaar dat wij ook vaak karpet zeggen. Veel gemakkelijker is om het een vloerkleed te noemen, dat dekt de lading goed.

De overeenkomst is dat ze beiden van kunststof gemaakt zijn. Vinyl is meestal iets dikker en flexibeler dan pvc. Beide vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins. Wil je het verschil zelf bekijken? Doen! Kom langs in onze winkel!


De meest voorkomende vloerverwarming is infrezen. In de bovenkant van de cementdekvloer worden sleuven gemaakt. De buizen liggen boven in de sleuven van de vloer. De sleuven worden gedicht door het aanbrengen van een dunne laag cement. Zo wordt ook gelijk de vloer geëgaliseerd.

Elektrische vloerverwarming maakt gebruik van matten, geleidende folie of elektrische kabels die op de bestaande ondervloer worden gelegd. Installatie van elektrische vloerverwarming is daardoor relatief goedkoop. Elektrische vloerverwarming wordt voornamelijk gebruikt als bijverwarming.

Het materiaal waarvan pvc vloeren en laminaat vloeren gemaakt worden is verschillend. Daar zie je aan de bovenkant niets van. Beide vloersoorten zien eruit als bijvoorbeeld een echt eikenhouten vloer. Het verschil zit wel in de eigenschappen van de vloer, bij de productie van laminaat worden verschillende lagen, waaronder hout, op elkaar geperst. Hierdoor is laminaat dikker dan pvc.

Omdat hout een van de bestanddelen van laminaat is kan je deze vloersoort beter niet kiezen voor bijvoorbeeld een badkamer. Een pvc vloer is bestand tegen water en daarmee prima geschikt voor vochtige ruimtes.

Bij pvc klikvloeren en laminaat vloeren die op een ondervloer gelegd worden hoor je wel wat woongeluiden. Een verlijmde PVC vloer geeft weinig contactgeluid en is zeer geschikt voor vloerverwarming.


Om aan iedere smaak te voldoen hebben we bij Aanhuis.nl een uitgebreide collectie duurzame vloeren op de markt gebracht. Denk daarbij aan Marmoleum, pvc (zonder de weekmakers) en CorQ, een vloer gemaakt van kurk.

Creatino, Marmoleum Click, Organico, Natuur CorQ en CorQ, dat zijn de namen die je in de gaten mag houden! Deze vloeren zijn klikbaar, dus is er geen verlijming nodig. Deze zijn verhuisbaar, wat ze nog duurzamer maken.

Bekijk alle veelgestelde vragen