Pvc vloeren inclusief leggen en egaliseren

Wil je een nieuwe pvc vloer toevoegen aan je woninginrichting? Dan komen er veel vragen en keuzes op je af. Wij helpen je graag!

Vragen over pvc vloeren;

 • Welke pvc vloer past bij mijn woonstijl?
 • Welke soorten en afmetingen pvc vloeren zijn verkrijgbaar?
 • Waar moet ik op letten bij de kenmerken van een pvc vloer?
 • Wat zijn de kosten voor een pvc vloer?
 • Moet ik bij een pvc vloer de ondergrond egaliseren?
 • Wat kost het om een pvc vloer te laten leggen?
 • Hoe kan ik mijn pvc vloer het beste onderhouden?

Bovendien hoef je de keuze niet zelf te maken. In de showroom laten wij je graag verschillende pvc vloer stalen zien, zo kan je jouw toekomstige pvc vloer alvast voelen en beleven. In ons assortiment hebben wij bekende merken zoals Forbo, Moduleo, Ambiant, Therdex, onze eigen Aanhuis pvc vloeren en meer. Ook houden wij bij het kiezen van je nieuwe vloer rekening met mooie combinaties van kleuren en materialen wat jouw interieur betreft. Vooral omdat de pvc vloer de sfeer van je kamer bepaalt en je ten slotte niet dagelijks een nieuwe pvc vloer laat leggen. Wij zorgen er graag voor dat je jaren geniet van jouw nieuwe pvc vloer.

PVC vloer eerst egaliseren en dan leggen

Wanneer je een nieuwe pvc vloer koopt wil je van tevoren weten wat de kosten hiervoor zijn. In ons assortiment kies je uit prachtige pvc vloeren in houtlook of steenlook. Je hebt plak of klik pvc vloeren en niet alleen voor het leggen ontstaan kosten, de plak pvc vloer verlijm je tevens op de ondergrond. En ook voor het egaliseren komen er materiaalkosten en uren bij kijken.

Los van het soort pvc vloer dat je kiest zijn zowel klik als ook plak pvc vloeren in de mooiste dessins verkrijgbaar! Ben je fan van de Industriële stijl? Kies uit stoere betonlook pvc vloeren. Vakantiesfeer in huis? Er zijn zelfs pvc vloer tegels met Portugees tegeltjes motief, leuk voor in je keuken! Voordat je begint met het egaliseren en (laten) leggen van je pvc vloer is het belangrijk om inspiratie op te doen; komt die!

Ben je benieuwd naar de kosten? Vraag een offerte aan.

Wat kost die mooie pvc vloer inclusief egaliseren?

De kosten van een nieuwe pvc vloer zijn afhankelijk van het soort vloer dat je kiest. Wij staan graag klaar voor jou om de prijs van een pvc vloer per m2 te berekenen. Hiervoor hebben wij wel wat informatie van je nodig, gebruik de volgende checklist:

 • Hoeveel m2 pvc vloer wil je leggen?
 • Kies je pvc vloer voor je woonkamer, slaapkamer, hal of de volledige verdieping?
 • Moet je pvc vloer geschikt zijn voor zwaar gebruik (huisdieren, gezellig gezin)?
 • Combineer je de pvc vloer met vloerverwarming?
 • Laat je pvc in de badkamer of keuken leggen (waterbestendig)?
 • Wat voor plinten wil je graag binnen je woninginrichting (hoog, laag)?
 • Is een ondervloer of egaliseren nodig?

De meeste vragen kan je snel beantwoorden. De vraag over de ondervloer of het egaliseren is meer technisch, maar wel belangrijk.

Laat je inspireren!
Lees alle blogs

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Een groot voordeel van beton ciré is dat de vloer waterdicht is. Zeker geschikt voor ruimtes als de badkamer, toilet en keuken. En naast dat de vloer waterdicht is, is deze ook nog supersterk, krasbestendig en goed te onderhouden.

Het voornaamste verschil is dat de vloeren verschillende bestanddelen bevatten. Een beton ciré vloer heeft een stuclaag van cement met kunststof-harder terwijl een gietvloer opgebouwd is uit lagen en deze gietlagen uit kunsthars bestaan.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Prijs ondervloer of egaliseren pvc vloer

Veel pvc vloeren hebben een geïntegreerde ondervloer, daarom heb je voor jouw vloer wellicht geen ondervloer nodig. Het hangt er ook van af of je pvc vloer laat leggen over een bestaande houten of tegelvloer want die hebben nogal wat kieren en naden en zijn niet effen genoeg. Kies je voor een klik pvc vloer? Dan is egaliseren niet altijd nodig. Dit is wel afhankelijk van de oneffenheden in het oppervlak waar je de pvc vloer op laat leggen.

PVC vloer inclusief egaliseren en leggen kosten

Heb je jouw favoriete pvc vloer gekozen en wil je hem het liefst laten leggen? Bij Aanhuis mag je het laten leggen van pvc vloeren gerust aan de vakmensen overlaten. Wat kost het om een pvc vloer te laten leggen? Voor de kosten van pvc vloer inclusief leggen maakt onze adviseur graag een offerte voor je. Belangrijk zijn:

 • Het aantal vierkante meters
 • Of er een extra ondervloer of egaliseren bij komt
 • Of je voor een vloerpatroon als visgraat kiest

Een ding is zeker, voor dat wij de pvc vloer bij jou thuis komen leggen weet jij de kosten voor een pvc vloer inclusief leggen. Twijfel je over het juiste aantal m2 of kan je niet goed beoordelen of de huidige vloer egaal genoeg is? Dan kunnen wij afspreken dat één van onze vakmensen bij je thuis komt inmeten en de situatie bekijkt. Geen verrassingen achteraf.

Of misschien wel, en dan alleen maar omdat het resultaat super mooi is geworden! Maar zeker geen twijfels over de kosten, die zijn duidelijk. Fijn hé? Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw nieuwe pvc vloer? Kom naar de winkel!