Ambiant pvc vloeren

Ambiant vloeren, mooi en trendy! Een hoge kwaliteit pvc vloeren is wat je van het merk Ambiant mag verwachten. Zij combineren de twee werelden van gebruiksgemak en een warme, natuurlijke uitstraling met elkaar. Bij Aanhuis.nl vind je de collecties Avanto en Supremo; geweldig! Laat je inspireren.

Avanto

Als je op zoek bent naar een sterke en vormvaste vloer, die zich goed leent voor intensief gebruik, dan is de Ambiant Avanto de beste keus. Hij is gemakkelijk in onderhoud en heeft een subtiele v-groef wat zorgt voor een rustige uitstraling van de vloer. De Ambiant Avanto collectie is onder andere verkrijgbaar in de kleuren:

  • Beige
  • Smokey
  • Natural
  • Light grey

Ben je benieuwd naar de kosten? Vraag een offerte aan.


Supremo

Met de rustieke uitstraling en een vellingkant rondom de panelen is de Ambiant Supremo collectie een warme vloer, geschikt voor ieder interieur, ook voor druk belopen ruimtes. De bijzonder sterke, vlakke en vormvaste pvc-vloer van Ambiant Supremo is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals de Natural Oak. Meerdere kleuren en varianten vind je in onze winkel, kom eens langs!


Een vloer geschikt voor elke woninginrichting; dat is de collectie Supremo van Ambiant!

i

Ambiant Avanto; makkelijk in onderhoud, watervast en krasbestendig. Ideaal!

i

Prachtig, een vloer in een warme tint van de Ambiant collectie Avanto!

i

Ben jij gek op een donkere vloer? Of spreekt een vloer in een lichtere kleur van de collectie Avanto je meer aan?

i
Ontdek onze collectie aan Ambiant vloeren.
Maak een afspraak
Laat je inspireren!
Lees onze blogs

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

De linoleum vloeren, die vallen onder de merknaam Marmoleum® zijn duurzame vloeren met een hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen, waardoor de vloer ook echt duurzaam is. Hij draagt bij aan een gezond binnenklimaat.

De oppervlakte van de ruimte speelt een rol. Laat daarom de stylist in de winkel goed met je meedenken. Verder is de kleur en de structuur belangrijk. Het geeft een bepaald karakter weer. Hoogpolig of grof geweven is meer voor een nonchalante uitstraling, laagpolige kleden zijn vaak wat netter en strakker.

Laat je vooral inspireren in onze winkel en bekijk samen met de stylist wat bij jou en je woning past.

HPL betekent High Pressure Laminate. Vaak noemen we deze vloer ook wel een laminaatvloer voorzien van een UV beschermende en gekleurde toplaag. Een HPL vloer is geschikt voor vochtige ruimtes, zoals badkamers en keukens.

Eigenlijk zijn er geen verschillen. Karpet komt van het Engelse woord 'carpet', vandaar dat wij ook vaak karpet zeggen. Veel gemakkelijker is om het een vloerkleed te noemen, dat dekt de lading goed.

De overeenkomst is dat ze beiden van kunststof gemaakt zijn. Vinyl is meestal iets dikker en flexibeler dan pvc. Beide vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins. Wil je het verschil zelf bekijken? Doen! Kom langs in onze winkel!


De meest voorkomende vloerverwarming is infrezen. In de bovenkant van de cementdekvloer worden sleuven gemaakt. De buizen liggen boven in de sleuven van de vloer. De sleuven worden gedicht door het aanbrengen van een dunne laag cement. Zo wordt ook gelijk de vloer geëgaliseerd.

Elektrische vloerverwarming maakt gebruik van matten, geleidende folie of elektrische kabels die op de bestaande ondervloer worden gelegd. Installatie van elektrische vloerverwarming is daardoor relatief goedkoop. Elektrische vloerverwarming wordt voornamelijk gebruikt als bijverwarming.

Het materiaal waarvan pvc vloeren en laminaat vloeren gemaakt worden is verschillend. Daar zie je aan de bovenkant niets van. Beide vloersoorten zien eruit als bijvoorbeeld een echt eikenhouten vloer. Het verschil zit wel in de eigenschappen van de vloer, bij de productie van laminaat worden verschillende lagen, waaronder hout, op elkaar geperst. Hierdoor is laminaat dikker dan pvc.

Omdat hout een van de bestanddelen van laminaat is kan je deze vloersoort beter niet kiezen voor bijvoorbeeld een badkamer. Een pvc vloer is bestand tegen water en daarmee prima geschikt voor vochtige ruimtes.

Bij pvc klikvloeren en laminaat vloeren die op een ondervloer gelegd worden hoor je wel wat woongeluiden. Een verlijmde PVC vloer geeft weinig contactgeluid en is zeer geschikt voor vloerverwarming.


Om aan iedere smaak te voldoen hebben we bij Aanhuis.nl een uitgebreide collectie duurzame vloeren op de markt gebracht. Denk daarbij aan Marmoleum, pvc (zonder de weekmakers) en CorQ, een vloer gemaakt van kurk.

Creatino, Marmoleum Click, Organico, Natuur CorQ en CorQ, dat zijn de namen die je in de gaten mag houden! Deze vloeren zijn klikbaar, dus is er geen verlijming nodig. Deze zijn verhuisbaar, wat ze nog duurzamer maken.

Bekijk alle veelgestelde vragen