Marmoleum in marmerlook

Marmoleum in een marmerlook is de trend van aankomend jaar op het gebied van Marmoleum vloeren. Als je voor een Marmoleum vloer gaat, weet je dat je kiest voor een CO2-neutrale vloer, die bovendien ook nog eens zeer veelzijdig is. Daarnaast kan je kiezen uit tientallen kleuren en patronen. Een patroon dat je niet vaak terug ziet, is marmer. Toch staat Marmoleum marmer prachtig in elke ruimte, dankzij de tijdloze look.

Waarom Marmoleum marmer?

Een echte marmeren vloer vraagt natuurlijk veel onderhoud. Natuursteen is namelijk heel gevoelig en wordt al snel smoezelig. Het is echter ook zeer lastig schoon te maken. Daarom gaan mensen vaak niet voor een marmeren vloer, terwijl het een prachtig patroon is. Wil je wel graag een marmeren vloer, maar dan zonder het onderhoud en alle nadelen? Marmoleum marmer is de oplossing!

Nieuwsgierig naar de kosten?

Wat is Marmoleum marmer?

Een Marmoleum vloer is namelijk naadloos en glad, waardoor het heel gemakkelijk schoon te maken is. Daarnaast is de vloer, mits het goed gelegd wordt door onze vakspecialisten, zeer geluiddempend. Dit maakt een Marmoleum marmer vloer zeer geschikt voor bijvoorbeeld appartementen of huizen met een houten verdiepingsvloer. Wil je een Marmoleum marmer vloer combineren met vloerverwarming? Ook dit is geen enkel probleem; Marmoleum marmer zorgt namelijk voor een goede geleiding van de warmte, waardoor je altijd lekker warme voeten hebt.

Ga jij ook voor Marmoleum marmer?

Ben jij helemaal enthousiast en kan je niet wachten om jouw vloer ook om te toveren met een Marmoleum marmer vloer? Kom dan snel naar één van onze winkels en bekijk alle mogelijkheden. We staan graag voor je klaar met advies en inspiratie voor een Marmoleum marmer vloer!

Wil je zelf een Marmoleum vloer bekijken?

Laat je inspireren!
Lees onze blogs

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ja, Marmoleum kan op een houten trap worden geplaatst. Bij een nieuwe trap is het belangrijk om eerst hardboard toe te voegen vanwege de werking van het hout. Bij een oude trap is het raadzaam om een vloerenbedrijf te raadplegen. Gebruik altijd een trapneusprofiel bij het leggen van Marmoleum op de trap.

De linoleum vloeren, die vallen onder de merknaam Marmoleum® zijn duurzame vloeren met een hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen, waardoor de vloer ook echt duurzaam is. Hij draagt bij aan een gezond binnenklimaat.

Marmoleum® is de merknaam van linoleum. Hier zit dan ook geen verschil in, linoleum is de vloersoort en Marmoleum® is een merknaam daarvan. Vaak gebruiken we Marmoleum®, omdat dat voor de meeste mensen bekender is dan linoleum.

Bekijk alle veelgestelde vragen