Marmoleum betonlook

Zoek je een strakke vloer met stoere uitstraling? Comfortabel aan je voeten en makkelijk in onderhoud? Bekijk onze Marmoleum betonlook vloeren dan eens. Nagenoeg naadloos, stil en duurzaam en daarmee een goed alternatief voor een echte betonvloer of gietvloer.

Wat is Marmoleum betonlook?

Marmoleum met betonlook heeft een milieuvriendelijk karakter, want het is een CO2 neutrale vloer. Daarbij kan Marmoleum nagenoeg volledig worden hergebruikt. Bij het produceren ontstaat een gemarmerd effect. En dan is Marmoleum ook nog eens verkrijgbaar in talloze egale kleuren én... in betonlook!

Marmoleum betonlook heeft een subtiele steen achtige structuur, waardoor het net een echte beton- of gietvloer lijkt met alle voordelen die je gewend bent van Marmoleum.

Wil je ze eerst zien? Dat begrijpen we. Kom naar onze winkel en laat je inspireren!

Voordelen Marmoleum betonlook

Een Marmoleum vloer betonlook kent verschillende voordelen:

  • Betonlook Marmoleum heeft minder onderhoud nodig dan een beton- of gietvloer. Af en toe stofzuigen en dweilen is voldoende.
  • Marmoleum betonlook voelt warmer, zachter en comfortabeler aan dan een beton- of gietvloer
  • Het is een duurzame vloer waarbij de combinatie met vloerverwarming kan!
  • Marmoleum betonlook is er in verschillende kleuren
  • Betonlook Marmoleum is verkrijgbaar op de rol en als click variant

Wil je meer weten of de Marmoleum betonlook vloeren bekijken? Dat kan! Maak eenvoudig een afspraak in onze winkel.


Betonlook Marmoleum laten leggen

Dat is altijd een goed idee! Onze vakmensen geven namelijk ook advies over jouw ondervloer. Als deze voldoet om er direct Marmoleum over te leggen, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen. Mocht het nodig zijn om een ondervloer te leggen of te egaliseren, ook dan ben je bij Aanhuis.nl aan het juiste adres. Hoe strakker jouw Marmoleum betonlook vloer ligt, hoe langer jij er van kan genieten.

Wil je advies of zoek je inspiratie? Heb je nog vragen of wensen of zoek je niet alleen een nieuwe vloer maar ook raamdecoratie of gordijnen? Aanhuis.nl heeft 't! We bieden ook de service die je mag verwachten van een goede woonwinkel. Meer weten over onze service? Kom naar onze winkel en laat je adviseren & inspireren of maak een afspraak!

Laat je inspireren!
Lees onze blogs

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ja, Marmoleum kan op een houten trap worden geplaatst. Bij een nieuwe trap is het belangrijk om eerst hardboard toe te voegen vanwege de werking van het hout. Bij een oude trap is het raadzaam om een vloerenbedrijf te raadplegen. Gebruik altijd een trapneusprofiel bij het leggen van Marmoleum op de trap.

De linoleum vloeren, die vallen onder de merknaam Marmoleum® zijn duurzame vloeren met een hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen, waardoor de vloer ook echt duurzaam is. Hij draagt bij aan een gezond binnenklimaat.

Marmoleum® is de merknaam van linoleum. Hier zit dan ook geen verschil in, linoleum is de vloersoort en Marmoleum® is een merknaam daarvan. Vaak gebruiken we Marmoleum®, omdat dat voor de meeste mensen bekender is dan linoleum.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Marmoleum betonlook vtwonen

Als je toch in onze winkel de verschillende Marmoleum vloeren gaat bewonderen, kijk dan ook naar de Marmoleum betonlook vloeren in de vtwonen collectie. Een speciale selectie van uniek en levendig Marmoleum met 15 jaar garantie!

De vtwonen collectie is mede geselecteerd door stylisten van vtwonen en zijn volledig afgestemd op de allerlaatste woontrends.